Horoscop. Zodia Balanţă şi sănătatea. Cum să te menţii în formă

Balanţa este un semn de aer, guvernat de Venus, planeta iubirii şi a frumuseţii. Nativii acestei zodii sunt persoane sociabile, optimiste şi amabile. Se hotărăsc foarte greu şi au nevoie

Balanţa este un semn de aer, guvernat de Venus, planeta iubirii şi a frumuseţii. Nativii acestei zodii sunt persoane sociabile, optimiste şi amabile. Se hotărăsc foarte greu şi au nevoie întotdeauna de opinia cuiva pentru a lua o decizie importantă. 

libra_by_idaniphotography-d6eh9st

Sunt permanent în căutarea armoniei, făcând multe compromisuri de dragul bunei înţelegeri. Nu ştiu să refuze, fiind mereu gata să ofere o mână de ajutor, chiar dacă asta înseamnă să facă eforturi considerabile.

Tocmai aceaste trăsături ale lor le pot afecta indirect sănătatea.

Ajung de multe ori să pună binele altora mai presus de al lor, ceea ce îi poate face să-şi neglijeze sănătatea.

Relaţiile cu probleme reprezintă un alt punct vulnerabil pentru aceşti nativi. Au tendinţa de a rămâne relaţii care le fac rău, trăind cu speranţa că într-o zi totul se va schimba în bine. Dar în tot acest timp nu fac altceva decât să se consume la nivel psihic şi emoţional şi să sufere fizic de pe urma acestui comportament. Se pot confrunta cu depresii, atacuri de panică, stări anxioase etc.

Problemele de sănătatea ale nativilor din Balanţă sunt legate în mare parte de rinichi, vezica urinară, intestine şi zona lombară.

Pot suferi de calculi renali, infecţii urinare, insuficineţă renală, dureri lombare.

Pentru a se menţine în formă aceşti nativi trebuie să găsească în interiorul lor acel echilibru după care tânjesc atât de mult. Meditaţia, călătoriile cu scopuri spirituale sau plimbările solitare sunt excelente pentru a-i ajuta să descopere pacea interioară.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod