Horoscop: Venus, planeta iubirii, se va afla în zodia Peşti până pe 3 mai

În perioada 5 aprilie - 3 mai 2014, Venus, planeta iubirii, va tranzita zodia Peştilor, semnul fanteziei, visării, imaginaţiei, emoţiilor şi sentimentelor adânci.  Modul în care abordăm

În perioada 5 aprilie - 3 mai 2014, Venus, planeta iubirii, va tranzita zodia Peştilor, semnul fanteziei, visării, imaginaţiei, emoţiilor şi sentimentelor adânci. 

Modul în care abordăm dragostea şi relaţiile este influenţat de zodia în care se află Venus în momentul respectiv, iar iubirea este tot mai profundă când Venus este în emoţionalul semn al Peştilor.

Zodia Peşti reprezintă dragostea necondiţionată, spiritualitatea şi sentimentele profunde. Fiecare dintre noi are acum ocazia de a aduce la suprafaţă tot ce este mai bun într-o relaţie.

Este un mod excelent pentru debutul primăverii, anotimpul iubirii.

Este mult mai simplu acum să-ţi împărtăşeşti sentimentele puternice, să faci gesturi pline de iubire şi să-i arăţi partenerlui tău cât de mult îl apreciezi. Acest tranzit vă ajută să evadaţi din cotidian şi să vă refugiaţi pentru o vreme lumea frumoasă a iubirii.

Există riscul să vă adânciţi în visare şi să cam uitaţi de responsabilităţi şi îndatoriri zilnice. Dar un weekend romantic petrecut alături de persoana iubită se poate transforma într-o experienţă de neuitat.

Ai acum ocazia de a-i mărturisi persoanei pe care o iubeşti în taină sentimentele tale.

Venus în Peşti îţi dă curaj să faci acest pas important.

Dar acest tranzit are şi aspecte mai puţin plăcute. De exemplu, influenţele visătorului semn al Peştilor te-ar putea împinge să te îndrăgosteşti nebuneşte la prima vedere şi să omiţi detalii importante despre persoana în cauză. Acest lucru ar putea să-ţi aducă suferiţă sau chiar să te pună în pericol. Venus în Peşti ne determină să-i vedem pe ceilalţi într-o lumină mult mai bună, dar uneori ireală.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod