Horoscop: Venus intră în zodia Taurului. Vezi ce efecte va avea asupra ta!

Până pe 9 mai, Venus, planeta iubirii, se va afla în zodia Taurului, unul dintre cele două semne pe care le guvernează. După o perioadă tumultuoasă, în care Venus s-a aflat în războinicul

Până pe 9 mai, Venus, planeta iubirii, se va afla în zodia Taurului, unul dintre cele două semne pe care le guvernează. După o perioadă tumultuoasă, în care Venus s-a aflat în războinicul semn al Berbecului, tranzitul prin Taur vine ca o gură de aer proaspăt. Este o perioadă de relaxare, dar şi de responsabilitate emoţională şi dedicare.

Pentru că Taurul este un semn de pământ, prezenţa lui Venus aici ne îndeamnă să ne întoarcem toată atenţia asupra relaţiilor solide, asupra partenerului de viaţă.

Acum înveţi să-l redescoperi pe cel de lângă tine, să te bucuri de clipe frumoase alături de el şi să-l apreciezi la adevărata sa valoare.

Dorinţa de aventură se estompează, iar asta înseamnă că scade serios şi riscul de a cădea în capcana relaţiilor nepotrivite, care a existat în perioada în care Venus s-a aflat în Berbec.

Este o perioadă excelentă pentru a vă jura credinţă veşnică, pentru a vă muta împreună sau pentru a aduce relaţia la un nou nivel, unul al stabilităţii.

Viitorul se vede mai clar acum şi este vorba în special de viitorul vostru împreună.

De asemenea, relaţiile începute acum sunt norocoase şi au şanse serioase de reuşită pe termen lung. Prin urmare, este cazul să ieşi cât mai mult în oraş, să te întâlneşti cu multe persoane şi să îţi cauţi sufletul pereche.

Aspectele negative ale acestui tranzit sunt date de încăpăţânarea Taurului şi de teama sa pentru schimbare. Îţi va fi greu să faci compromisuri, iar asta este posibil să aducă şi conflicte, nu numai momente de tandreţe.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod