Horoscop: Trucuri Feng Shui care îţi aduc fericirea în dragoste. Încearcă-le!

Dacă vrei să îţi găseşti jumătatea, atitudinea face totul. Nu uita că ceea ce gândeşti îţi transformă complet viaţa, iar gândurile pesimiste nu fac altceva decât să-ţi ruineze şansa

Dacă vrei să îţi găseşti jumătatea, atitudinea face totul. Nu uita că ceea ce gândeşti îţi transformă complet viaţa, iar gândurile pesimiste nu fac altceva decât să-ţi ruineze şansa la o viaţă amoroasă împlinită.  Iată câteva trucuri Feng Shui care te vor ajuta să elimini blocajele şi energiile negative care îţi influenţează viaţa amoroasă. Află ce trebuie să faci ca să-ţi găseşti marea iubire:

Aruncă obiectele care amintesc de relaţiile eşuate
Elimină din casa ta, în special din dormitor, orice obiect care a aparţinut unui fost iubit.

Este valabil şi pentru amintiri de orice fel, imagini, scrisori etc.

Rafturi goale
Dacă vrei să îţi găseşti jumătatea sau vrei ca relaţia actuală să devină mai serioasă, fă loc pentru o nouă persoană în viaţa ta. Eliberează câteva rafturi din dormitor şi imaginează-ţi lucrurile persoanei iubite aşezate acolo.

Fără exerciţii în dormitor

Nu te antrena şi nu îţi depozita echipamentele sportive în dormitor. Efortul pe care îl depui atunci când faci exerciţii va fi transpus vieţii tale amoroase.

Scapă de imaginile negative

Imaginile şi obiectele care te înconjoară îţi afectează viaţa mai mult decât ţi-ai fi imaginat.

Renunţă la tablourile, sculpturile, fotografiile care reprezintă situaţii negative, singurătate, tristeţe, război, luptă etc.

Fii deschisă către iubire
Asigură-te că atât uşa de la intrare, cât şi uşa de la dormitor se deschid uşor şi complet, fără să scârţâie sau să se blocheze în lucrurile care se află în spatele lor.

Oferă spaţiu
Dacă una dintre lateralele patului este lipită de un perete, persoana care doarme lângă perete se poate simţi lipsită de libertate, constrânsă sau blocată în relaţie.

Alege un pat de mijloc.

Imagini pozitive
Realizează un colaj din imagini care reprezintă ideea ta de romantism şi armonie. Plasează-l într-un loc în care îl poţi vedea zilnic.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod