Horoscop: Trucuri Feng Shui ca să-ţi reorganizezi viaţa în primăvara asta

Primăvara este anotimpul începuturilor şi al renaşterii. Iar dacă vrei să repari toate capitolele care te nemulţumesc din viaţa ta, există trucuri Feng Shui care elimină energiile negative

Primăvara este anotimpul începuturilor şi al renaşterii. Iar dacă vrei să repari toate capitolele care te nemulţumesc din viaţa ta, există trucuri Feng Shui care elimină energiile negative şi le atrag pe cele pozitive, vindecătoare, menite să îţi aducă armonie. Iată care sunt acestea:

Dragoste şi relaţii: Eliberează spaţiul de sub pat
Dacă vrei o viaţă amoroasă mai fericită, trebuie să faci curat sub pat. Mută toate obiectele pe care le ai sub pat pentru ca energiile pozitive să poată circula fără restricţii.

Astfel poţi elimina sentimentele şi emoţiile ascunse, decepţiile, resentimentele şi urmările nefaste ale evenimentelor neplăcute din copilărie care îţi afectează dragostea şi relaţiile.

Comunicare: Şterge mesajele vechi
Te simţi neînţeleasă sau neapreciată? Atunci goleşte mesajele vechi din contul de email sau sms-urile din telefon. Lăsând mesajele vechi să se acumuleze blochezi îndeplinirea dorinţelor tale. Iar dacă vrei să păstrezi mesajele sentimentale, printează-le şi păstrează-le sub formă de amintiri.

Familie: Adună pozele într-un album
Dacă ai probleme în familie şi vrei să scapi rapid de ele, adună pozele rătăcite de prin casă şi pune-le într-un album sau într-o cutie.

Înrămează-le pe cele frumoase, în care sunteţi fericiţi şi aşază-le prin casă. Camerele ideale în care să pui forografii cu cei dragi sunt livingul, holul sau bucătăria. Nu le pune în dormitor, dacă vrei să păstrezi o limită sănătoasă faţă rudele tale.

Sănătate: Fă curăţenie în dulapurile din bucătărie
Te simţi obosită, depresivă şi fără chef de viaţă? Atunci eliberează rafturile şi dulapurile din bucătărie, frigider sau congelator. Aruncă alimentele care şi-au pierdut prospeţimea, scapă de cele de tip junk food şi ordonează-ţi ustensilele de bucătărie.

Aruncă vesela ciobită sau crăpată şi vasele de gătit prea uzate.

Încrederea în sine: Curăţă dulapul de medicamente

Dacă ai probleme cu încrederea în sine, trebuie să faci curăţenie în dulapul tău de medicamente. Aruncă-le pe cele care au expirat, cele care nu îţi mai sunt necesare, dar şi cosmetice care s-au învechit. Astfel te asiguri că scapi de emoţiile care îţi taie puterea de a crede în forţele tale.

Energie: Goleşte un raft
Dacă te-a cuprins rutina şi ai impresia că nu mai poţi scăpa de obiceiurile care îţi fac rău sau nu ai energie să începi proiecte noi, un alt truc feng shui este să goleşti un raft de la birou, din living, hol sau din bucătărie.

Aruncă obiectele care nu îţi mai trebuie şi găseşte alt loc pentru celelalte. Lasă raftul gol timp de o săptămână.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod