Horoscop. Saturn retrograd intră în zodia Scorpion. Cum te afectează

Saturn este planeta responsabilităţii, a lecţiilor de viaţă, a restricţiilor şi a maturităţii. Nu are o reputaţie prea bună în astrologie fiind numit şi “Marele Malefic”, spre

Saturn este planeta responsabilităţii, a lecţiilor de viaţă, a restricţiilor şi a maturităţii. Nu are o reputaţie prea bună în astrologie fiind numit şi “Marele Malefic”, spre deosebire de Jupiter, care este considerat “Marele Benefic”. 

in-awe-of-saturn-larry-landolfi

Saturn intră în fiecare semn zodiacal o dată la 28 de ani, aducând cu sine schimbări importante şi, mai ales, adevărate cumpene şi teste în domeniile guvernate de zodia în care se află. Pe 23 decembrie 2014 a intrat în zodia Săgetător, unde va rămâne până în decembrie 2017.

Această planetă se comportă precum un profesor sever: îţi arată unde ai de învăţat şi te pedepseşte dacă nu o faci.

Cât timp s-a aflat în zodia Scorpion, temele au fost banii, sănătatea, sentimentele profunde sau nevoia de putere. Iar pentru o scurtă perioadă de timp, între 15 iunie şi 18 septembrie 2015, pentru că este retrograd, Saturn se va reîntoarce în Scorpion, aducând aceste aspecte în actualitate.

Scorpionul este semnul care guvernează sexualitatea, banii şi în special administrarea banilor altcuiva, sănătatea şi moartea. Iar această etapă de retrogradare de câteva luni vine precum un examen.

Este ultima şansă a rezolva problemele legate de toate acestea, de a îndrepta greşelile şi de a pune în practică tot ceea ce am învăţat în ultimii trei ani, cât timp s-a aflat în Scorpion.

Datoriile sunt cele care vor crea cele mai multe probleme, atât la nivel global, cât şi la nivel personal. Încearcă să scapi de datorii cât mai rapid, iar dacă nu este posibil, administrează-le cu grijă şi cu foarte multă responsabilitate.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod