Horoscop: Planeta Venus va intra în zodia Balanţei. Ce efecte are asupra ta?

Venus, planeta iubirii şi a frumuseţii, intră începând cu 16 august 2013 în zodia Balanţei, semnul pe care îl guvernează, unde va sta până pe 11 septembrie. Venus este în elementul

Venus, planeta iubirii şi a frumuseţii, intră începând cu 16 august 2013 în zodia Balanţei, semnul pe care îl guvernează, unde va sta până pe 11 septembrie.

Venus este în elementul său atunci când tranzitează unul dintre cele două semne pe care le guvernează: Taur sau Balanţă.

Toată această perioadă va fi marcată de dorinţa de echilibru, frumuseţe şi armonie. Relaţiile interpersonale sunt acum în centrul atenţiei, fie că e vorba de asemănările care ne aduc aproape sau de diferenţele care ne fac unici şi ne atrag interesul.

Dar dorinţa accentuată pentru armonie poate conduce foarte uşor la compromis.

De aceea, ar trebui să te gândeşti bine ce vrei înainte de a sacrifica în numele armoniei. Degeabă ai linişte aparentă dacă în interior te confrunţi cu dezamăgirea.

Venus în Balanţă mai înseamnă şi frumuseţea exterioară. De aceea, acum este momentul ideal să apelezi la tratamente cosmetice, la schimbări de look sau chiar cursuri de make-up. Arta şi socializarea sunt bine aspectate.

Şi relaţia cu persoana iubită are de câştigat de pe urma acestui aspect favorabil. Poţi petrece clipe pline de romantism alături de partenerul de viaţă şi momente senzuale care vă apropie şi mai mult.

Cealaltă faţă mai "războinică" a lui Venus în Balanţă aduce în centrul atenţiei lupta pentru dreptate.

Vei simţi nevoia să reacţionezi imediat ce simţi că se comite o nedreptate, în special dacă îi implică pe cei dragi. Ceea ce te determină să acţionezi instant este altruismul pe care ţi-l oferă acest tranzit. Ai ocazia de a vedea prin ochii altora, de a te pune în pielea lor şi de a acţiona pentru a le oferi sprijinul tău.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod