Horoscop. Planeta Venus intră în zodia Săgetător. Descoperă influenţele!

În perioada 16 noiembrie - 10 decembrie 2014 Venus, planeta iubirii, a relaţiilor şi a frumuseţii, va tranzita zodia Săgetătorului. Aventura este acum cuvântul de ordine, mai ales în

În perioada 16 noiembrie - 10 decembrie 2014 Venus, planeta iubirii, a relaţiilor şi a frumuseţii, va tranzita zodia Săgetătorului. Aventura este acum cuvântul de ordine, mai ales în chestiunile amoroase. Până pe 10 decembrie, când Venus va intra în Capricorn, nici nu vrei să auzi de angajamente serioase. Eşti predispusă să-ţi transformi relaţia, dacă eşti deja într-una, din dorinţa de a experimenta.sagetator

În această perioadă va fi în prim-plan nevoia de libertate şi de schimbare pozitivă în relaţii.

După tranzitul prin zodia Scorpionului, când a adus sentimente apăsătoare de gelozie, suspiciune sau limitare, Venus ne îndeamnă acum să rupem aceste lanţuri şi să ne bucurăm cu adevărat de viaţa alături de persoana iubită. Săgetătorul este un semn al exuberanţei şi al plăcerii de a trăi. Este momentul ideal să vorbiţi mai mult, să râdeţi împreună, să mergeţi la petreceri sau să le organizaţi voi doi.

Sunt avantajaţi şi nativii singuri, care se pot distra la maximum şi pot profita de acest aspect astral.

Pe lângă aceste predispoziţii amoroase, Venus în Săgetător mai aduce şi dorinţa pentru călătorii. E greu să stai locului când astrele formează un astfel de aspect. Plecările pe ultima sută de metri, în urma unor hotărâri de moment sunt foarte posibile.

Venus în Săgetător ne face nerăbdători şi nimeni nu este dispus să se mulţumească cu adevăruri spuse doar pe jumătate. Trebuie să fii sinceră cu tine şi să ştii ce vrei în viaţa sentimentală.

Relaţiile la distanţă şi flirtul vor fi pe val acum.

Pe lângă toate acestea, nevoia de a face tot felul de schimbări, de a acţiona, a petrece şi a trăi la maximum este deosebit de puternică.

Dacă vrei să mergi la sală, la un curs de yoga, dans sau actorie, trebuie să ştii că Venus în Săgetător îţi face vânt spre toate acestea. Şi nu trebuie să ignori astfel de dorinţe, ci să le dai curs.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod