Horoscop. Planeta Venus intră în zodia Leu. Cum te afectează?

În perioada 5 iunie - 18 iulie 2015 Venus, astrul iubirii, al relaţiilor şi al bunurilor materiale, va tranzita zodia Leu, un semn de foc, guvernat de Soare.   Acest aspect aduce o stare de

În perioada 5 iunie - 18 iulie 2015 Venus, astrul iubirii, al relaţiilor şi al bunurilor materiale, va tranzita zodia Leu, un semn de foc, guvernat de Soare.

 leu

Acest aspect aduce o stare de optimism, curajul de a fi deschis faţă de ceilalţi şi iniţiativă în chestiuni care au legătură cu planul financiar. Te va ajuta să-ţi întorci atenţia asupra pasiunilor tale, pe care le poţi tranforma în ceva mult mai serios. Vei avea oportunitatea de a renunţa la rutină şi la ceea ce nu-ţi mai oferea satisfacţii.

Pentru că Venus este planeta artelor şi a frumosului, dar şi a banilor, iniţiativa şi pasiunea oferite de prezenţa sa în Leu îţi pot aduce oportunitatea de a câştiga de pe urma creaţiilor artistice. Este momentul să-ţi valorifici talentele, indiferent de forma sub care se manifestă.

Pentru că Leul este un semn al exprimării directe şi al declaraţiilor de dragoste dramatice, te poţi aştepta în această perioadă la evenimente semnificative în viaţa ta sentimentală.

Venus în Leu te îndeamnă în această perioadă să-ţi asumi riscuri şi să-ţi demonstrezi sentimentele cu mult curaj şi îndrăzneală.

Flirteazi fără nicio reţinere şi poţi face declaraţii amoroase care te vor mira chiar şi pe tine! De asemenea, este posibil ca o persoană care te admira în secret să-şi facă acum curajul necesar pentru a-şi mărturisi sentimentele.

Dar nu totul este lapte şi miere cu Venus în Leu. Există riscul să te laşi dusă de val şi să flirtezi mai mult decât ar fi indicat chiar dacă ai deja o relaţie sau persoana care îţi face ochi dulci are la rândul său pe cineva.

Foto: Slaveyka Aladjova

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod