Horoscop: Planeta Venus intră în zodia Capricorn. Descoperă efectele

Venus, plantea iubirii, a frumuseţii şi a relaţiilor va tranzita zodia Capricornului în perioada 10 decembrie 2014 - 3 ianuarie 2015. Capricornul este un semn al stabilităţii, al datoriei şi

Venus, plantea iubirii, a frumuseţii şi a relaţiilor va tranzita zodia Capricornului în perioada 10 decembrie 2014 - 3 ianuarie 2015.

Capricornul este un semn al stabilităţii, al datoriei şi efortului. Nu este o zodie în care Venus să se simtă ca acasă, iar rezultatele se vor resimţi şi în vieţile noastre sentimentale.
capricorn_by_engkit-d5l5wgn

Este o perioadă în care iubirea trebuie câştigată şi meritată. Trebuie să depui efort pentru a-ţi demonstra sentimentele. Venus în Capricorn răsplăteşte maturitatea în relaţii, ajută la identificarea problemelor şi la asumarea responsabilităţii pentru a le rezolva. Nu va fi o etapă tocmai romantică, dar sunt unele avantaje pe care nu le poţi neglija. Împreună cu persoana iubită poţi realiza unele lucruri pe care de multă vreme le-ai avut în vedere.

Va fi nevoie de efort susţinut, concentrare şi o colaborare strânsă. Capricornul îi răsplăteşte pe cei care nu fug de obligaţiile şi responsabilităţile dificile şi nu se tem să muncească.

Venus în Capricorn aduce în prim-plan respectul, care trebuie să fie un element la fel de important ca şi dragostea, într-o relaţie. Este momentul să pui bazele unei relaţii serioase, să te străduieşti mai mult şi să priveşti chestiunile din viaţa sentimentală cu multă seriozitate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod