Horoscop: Planeta Saturn va fi retrogradă până pe 20 iulie 2014. Cum te afectează

Este o perioadă în care trebuie să-ţi redescoperi limitele, să-ţi restabileşti priorităţile şi să înfrunţi cele mai mari temeri pentru a putea evolua. Până pe 20 iulie

Este o perioadă în care trebuie să-ţi redescoperi limitele, să-ţi restabileşti priorităţile şi să înfrunţi cele mai mari temeri pentru a putea evolua.


Până pe 20 iulie 2014, Saturn va avea o mişcare aparent retrogradă în zodia Scorpionului.
Pentru că este planeta disciplinei şi a limitării, perioada în care va fi retrogradă este numai bună pentru a ne autodisciplina, pentru a învăţa ce este răbdarea şi autocenzura.

Când planetele mai rapide precum Mercur şi Marte sunt retrograde, de obicei confuzia pune stăpânire pe noi.

Dar acest lucru nu este neapărat valabil în cazul planetelor lente, cum este şi Saturn.

Acest tranzit te ajută de fapt să vezi totul mai clar, să îţi concetrezi atenţia asupra propriei tale persoane, să te evaluezi şi să-ţi revizuieşti obiceiurile negative.

Saturn reprezintă stricteţea şi ne ajută să ne amintim care sunt propriile noastre limite. Ne spune ce ne este permis şi ce nu, dar şi ce aşteptări are societatea de la noi.

Mişcarea retrogradă a lui Saturn ne oferă de fapt oportunitatea de a ne evalua setul de valori şi regului personale.

Avem şansa de a vedea ce emoţii şi sentimente declanşează unele dintre comportamentele şi motivaţiile noastre.

Putem evalua acum eşecurile din trecut, ne putem debarasa de vinovăţie şi putem folosi aceste experienţe pentru propria evoluţie. Dacă îţi descoperi slăbiciunile şi temerile ai toate şansele să afli cauzele din spatele lor şi posibilitatea de a le corecta.

Saturn a mai fost retrograd în perioada 18 februarie - 8 iulie 2013.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod