Horoscop: Planeta Pluto nu mai este retrogradă. Vezi ce efecte va avea asupra ta

Din 12 aprilie  2013, planeta Pluto a fost retrogradă în zodia Capricornului. Dar începând cu 20 septembrie 2013 îşi reia mişcarea directă. Această planetă guvernează voinţa, energia şi

Din 12 aprilie  2013, planeta Pluto a fost retrogradă în zodia Capricornului. Dar începând cu 20 septembrie 2013 îşi reia mişcarea directă.

Această planetă guvernează voinţa, energia şi impulsurile spre perfecţionare atât la nivel personal, individual, cât şi la nivelul întregii societăţi.

Transformările provocate de Pluto sunt brutale, dureroase sau şocante, dar absolut necesare pentru a renunţa la tiparele vechi, nefolositoare, greşite.

Când o planetă pare să "meargă înapoi", adică este retrogradă, efectele nu sunt tocmai benefice.

De exemplu, când Mercur, planeta comuncării este retrogradă, neînţelegerile şi problemele de comunicare ne pot întâmpina la orice pas. Dar acest lucru nu este valabil în cazul lui Pluto. Această retrogradare nu ne-a adus o perioadă de confuzie, ci, din contră, posibilitatea de a descoperi adevăruri esenţiale, de a afla care sunt adevăratele motivaţii din spatele unor acţiuni.

Pluto este planeta umbrelor, a lucrurilor ascunse şi a secretelor. Iar mişcarea sa retrogradă a adus în prim-plan chestiuni ascunse şi nu tocmai plăcute.

Pluto ne poate arăta şi partea întunecată a propriei personalităţi. Iar principalele două elemente pe care le evidenţiază în mod deosebit sunt puterea şi dorinţa.

Toată această perioadă de retrogradare te-a obligat cumva să scoţi la lumină tiparul negativ pe care îl urmezi de ceva vreme şi de care nu te-ai putut despăţi. Ţi-a arătat într-un mod destul de aspru că este absolut obligatoriu să renunţi la ceea ce îţi face rău direct sau indirect.

Iar acum trebuie să foloseşti tot ceea ce ai aflat în folosul tău.

Schimbările sunt necesar, chiar dacă pot fi uneori extrem de dificile.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod