Horoscop. Planeta Mercur tranzitează zodia Vărsător. Cum te influenţează?

Mercur, planeta comunicării, a raţiunii şi a călătoriilor va intra în zodia Vărsător pe 13 februarie. Fiind un semn de aer, Vărsătorul reprezintă schimbarea, transformarea, evoluţia şi

Mercur, planeta comunicării, a raţiunii şi a călătoriilor va intra în zodia Vărsător pe 13 februarie. Fiind un semn de aer, Vărsătorul reprezintă schimbarea, transformarea, evoluţia şi ideile nonconformiste.

varsator

 

În toată perioada în care Mercur va fi în Vărsător, între 13 februarie şi 5 martie 2016, accentul este pus pe idei, pe soluţii inedite şi pe moduri complet noi şi diferite de a vedea lumea.

Vei avea o perspectivă nouă asupra lucrurilor şi vei fi dispusă să încerci metode nonconformiste de a rezolva unele probleme.

Deşi îţi va fi uşor să-ţi exprimi ideile şi să impresionezi cu spiritul tău inovator, la capitolul sentimente nu vei sta la fel de bine.

Mercur în Vărsător te ajută să-ţi împărtăşeşti cu uşurinţă ideile şi părerile, dar nu va fi la fel de simplu să vorbeşti despre ceea ce simţi. Sentimentele sunt cumva lăsate de-o parte acum, când accentul este pus pe raţiune şi logică, şi mai puţin pe emoţii.

Ai putea avea în această perioadă câteva momente importante de revelaţie, când vei înţelege chestiuni care îţi păreau în ceaţă până acum.
Provocările acestui tranzit sunt date de trăsăturile ceva mai dificile ale Vărsătorului – încăpăţânarea şi nevoia obsesivă de a avea dreptate.

Astfel te poţi trezi în mijlocul unor discuţii foarte aprinse, pe orice fel de teme, susţinându-ţi cu înverşunare opinia.

Este indicat să-ţi controlezi astfel de porniri care pot declanşa conflicte. Părerile şi în special sfaturile tale sunt mai apreciate atunci când sunt cerute.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod