Horoscop. Planeta Mercur tranzitează zodia Gemeni. Descoperă influenţele

În perioada 30 aprilie - 8 iulie 2015, astrul comunicării se va afla în zodia Gemeni, unul dintre cele două semne astrologice pe care le guvernează. Este un tranzit puternic pentru că

În perioada 30 aprilie - 8 iulie 2015, astrul comunicării se va afla în zodia Gemeni, unul dintre cele două semne astrologice pe care le guvernează.

495de2bec0a73761ce392c5963d2155d

Este un tranzit puternic pentru că acest semn este guvernat de Mercur, iar prezenţa sa într-o zodie al cărei patron este îi amplifică şi mai mult efectele.

Ne aşteaptă o perioadă în care informaţiile vor curge cu o viteză incredibilă, în care împărtăşirea ideilor va fi mai simplă ca niciodată şi inspiraţia ta va fi la cote înalte, indiferent de zodie.

Dar există şi aspecte mai puţin favorabile ale acestui tranzit. Deşi ideile bune vor apărea ca din senin, îţi va fi ceva mai dificil să le pui în practică.

Mercur şi Gemeni se pricep mai bine la teorie decât la practică, iar superficialitatea este un alt element definitoriu al lor. Trebuie să-ţi păstrezi răbdarea şi să încerci să te fixezi asupra unui singur scop.

Nu este un aspect tocmai bun pentru a începe proiecte pe cont propriu. Deşi ai idei, vei fi nevoită să munceşti dublu pentru a le pune în practică.

Natura aeriană a acestui tranzit astral se va face simţită în viaţa de zi cu zi.

Dar alte activităţi sunt foarte bine aspectate acum şi îţi vor fi cu siguranţă de folos în viitor, când vei începe să pui în practică ideile. Mercur în Gemeni este ideal pentru socializare, comunicare, ieşiri în oraş şi formarea de noi relaţii de prietenie sau colaborare. Participă la petreceri, întâlniri, seminarii şi dezbateri pentru că nu ştii niciodată ce oportunităţi excelente pentru viitorul tău ar putea să apară.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod