Horoscop. Planeta Mercur a intrat în zodia Scorpion. Descoperă efectele

După o scurtă perioadă în care a fost în semnul Balanţei, Mercur, planeta comunicării, a intrat în zodia Scorpionului, unde va rămâne până pe 27 noiembrie. Scorpionul este zodia

După o scurtă perioadă în care a fost în semnul Balanţei, Mercur, planeta comunicării, a intrat în zodia Scorpionului, unde va rămâne până pe 27 noiembrie.princess_iii_by_michaelcty-d5nvpxw

Scorpionul este zodia misterelor şi a secretelor. Reprezintă sexualitatea, puterea, emoţiile intense şi pasiunea. Tranzitul lui Mercur prin acest semn poate scoate la suprafaţă unele secrete compromiţătoare.

Nu este o perioadă bună în care să te implici într-un proiect nou sau în care să semnezi contracte care te-ar putea lega de ceva sau cineva. Detaliile pe care le afli ulterior se pot dovedi extrem de neplăcute.

Comunicarea se loveşte în această perioadă de latura întunecată a Scorpionului. Emoţiile sunt amplificate, iar sinceritatea este pusă la îndoială şi s-ar putea să te găseşti în rolul detectivului, un rol reprezentantiv al acestei zodii, atât în plan personal, cât şi profesional.

Este o perioadă bună pentru a aborda subiecte dificile, delicate, referitoare la bani sau relaţii. Intuiţia ta va fi acum foarte ascuţită şi te va ajuta să observi înţelesuri şi motivaţii ascunse. Partea întunecată a lui Mercur în Scorpion este reprezentată de neîncredere, suspiciune, secrete şi teama ca acestea să nu iasă la suprafaţă.

Ai grijă să nu faci promisiuni mari, dacă nu eşti sigură că le poţi îndeplini. Verifică-ţi informaţiile de două ori şi nu lăsa neîncrederea şi suspiciunea să-ţi dea relaţiile peste cap.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod