Horoscop: Planeta Mercur a intrat în zodia Leu. Află ce efecte are asupra ta

Este momentul să comunici clar şi cu autoritate. Mercur, planeta comunicării, tranzitează zodia Leului, un semn de foc, guvernat de Soare. Mercur în Leu ne "obligă" să vorbim direct, cu

Este momentul să comunici clar şi cu autoritate. Mercur, planeta comunicării, tranzitează zodia Leului, un semn de foc, guvernat de Soare.

Mercur în Leu ne "obligă" să vorbim direct, cu autoritate, să spunem ceea ce avem de spus, cu multă sinceritate şi fără teamă.

Comunicarea directă este cea mai bună opţiune, iar dacă ai ceva important de transmis, este indicat să nu o faci prin intermediul cuiva.

Un semn de foc, Leul este mai puţin concentrat pe analiză şi comunicarea reţinută, ci pe expresia verbală directă şi sinceră a gândurilor.

Dar asta poate însemna adesea şi sentimente rănite sau chiar o stare de şoc, mai ales pentru cei care nu sunt obişnuiţi să fie abordaţi direct, fără menajamente.

Dar Leul este şi semnul dramatismului, iar planeta comunicării aici ar putea să ofere şi o tendinţă către exagerare, către un limbaj neaşteptat sau chiar şocant.

De aceea ar fi indicat să nu te laşi dusă prea mult de val în această perioadă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod