Horoscop. Planeta Marte va intra în zodia Gemeni. Cum te afectează

În perioada 11 mai - 24 iunie 2015, Marte, planeta acţiunii, va tranzita zodia Gemeni, un semn de aer, guvernat de Mercur. În tot acest timp vei fi motivată de idei noi. Ai curajul să

În perioada 11 mai - 24 iunie 2015, Marte, planeta acţiunii, va tranzita zodia Gemeni, un semn de aer, guvernat de Mercur.

0de773ddb32bb61d8ab179a273d42cbf

În tot acest timp vei fi motivată de idei noi. Ai curajul să vorbeşti deschis şi cu hotărâre despre proiectele tale, iar inspiraţia va fi alături de tine la fiecare pas.

Cu siguranţă nu te vei plictisi. Şi energia ta fizică va fi la cote înalte şi vei descoperi că eşti mult mai agitată ca de obicei. Vei lupta pentru lucrurile în care crezi, dar nu într-un mod emoţional. Logica şi argumentele clare sunt principala influenţă a lui Marte în Gemeni.

Pe de altă parte, vei fi mult mai flexibilă şi nu vei da semne că vrei să renunţi chiar dacă ceea ce ţi-ai propus nu a ieşit din prima.

Acest tranzit va avea efecte şi în plan erotic. Nu uita că Marte este planeta dorinţei şi a sexualităţii, iar Gemenii reprezintă curiozitatea şi nevoia de încerca lucruri noi. Prin urmare, ai putea să experimentezi mai mult în dormitor, alături de persoana iubită.

Un aspect mai puţin plăcut al acestui tranzit este dificultatea de a te concentra. Ai grijă să nu începi prea multe proiecte pentru ca apoi să le laşi neterminate. Te poţi epuiza singură, fără să ai apoi rezultate care să te mulţumească.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod