Horoscop. Planeta Marte va fi retrogradă în zodia Săgetător

Marte, planeta acţiunii, a iniţiativei şi a energiei, va fi retrogradă în perioada 17 aprilie - 29 iunie 2016 în zodia Săgetător. Marte intră în mişcare retrogradă o dată la doi ani,

Marte, planeta acţiunii, a iniţiativei şi a energiei, va fi retrogradă în perioada 17 aprilie - 29 iunie 2016 în zodia Săgetător. Marte intră în mişcare retrogradă o dată la doi ani, pentru o perioadă de aproximativ 80 de zile.

sagetator

Dacă Mercur retrograd a devenit deja celebru pentru efectele sale negative, nici Marte retrograd nu este de neglijat. Pentru că este astrul care ne îndeamnă să ne urmăm cu hotărâre ţelurile şi să acţionam fără să stăm prea mult pe gânduri, perioada de retrogradare a lui Marte are efecte nefaste.

Nu este o perioadă prea bună în care să începi proiecte importante, în care să faci achiziţii serioase sau chiar în care să începi o nouă relaţie sau să oficializezi una mai veche.

Marte retrograd are "obiceiul" de a pune piedici, de a încetini desfăşurarea lucrurilor şi de a provoca tot felul de probleme care îţi pun beţe în roate şi nu te lasă să finalizezi ceea ce ai început. Proiectele începute în faza de retrogradare a lui Marte au şanse mici de reuşită.

De asemenea, în tot acest interval de timp te poţi confrunta cu o lipsă de energie şi de hotărâre. Cel mai puternic vor fi afectate zodiile Berbec şi Scorpion, care sunt guvernate de această planetă, dar şi Săgetătorul, semnul în care are loc mişcarea retrogradă.

Este valabil şi pentru cei care au aceste semne puternic aspectate în atrograma natală.

Poţi folosi acest aspect astral pentru a-ţi face planuri, pentru a pune la cale strategia perfectă, pe care să o pui în aplicare după ce perioada de retrogradare a lui Marte se va încheia.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod