Horoscop. Planeta Jupiter va fi retrogradă până pe 9 mai. Cum afectează toate zodiile

În perioada 7 ianuarie - 9 mai 2016, Jupiter, planeta norocului şi a abundenţei, va avea o mişcare retrogradă în zodia Fecioarei. Jupiter este planeta care reprezintă entuziasmul, şansa,

În perioada 7 ianuarie - 9 mai 2016, Jupiter, planeta norocului şi a abundenţei, va avea o mişcare retrogradă în zodia Fecioarei.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Jupiter este planeta care reprezintă entuziasmul, şansa, norocul, oportunitatea, creşterea şi dezvoltarea. În perioada sa de retrogradare, toate aceste caracteristici şi influenţe sunt cumva răsturnate.

În toată această perioadă nu vom mai fi la fel de optimişti cu privire la planurile şi ideile noastre. Este posibil ca marile acţiuni la care visam să fie încetinite sau chiar oprite cu totul.

Dar Jupiter, cunoscut în astrologie şi sub denumirea de "Marele Benefic", ne aduce lucruri bune chiar şi atunci când are o mişcare retrogradă.

Fiind planeta filosofiei şi a înţelepciunii, perioada sa de retrogradare ne ajută să evaluăm cu grijă planurile pe care le-am făcut, să ne contemplăm convingerile şi aşteptările, dar şi să reevaluăm drumul pe care am vrea să ne îndreptăm.

Jupiter retrograd ne îndeamnă să ne bazăm pe propria înţelepciune. Acum este momentul să faci o pauză, să te gândeşti bine şi să îţi asculţi vocea interioară.

Astfel vei descoperi ce ai de făcut mai departe şi vei reuşi să iei deciziile corecte. Îţi va fi mai uşor în această perioadă să-ţi asculţi intuiţia.

Eşti mulţumită de locul tău de muncă? Eşti fericită în relaţia pe care o ai? Te-ai minţit singură în anumite aspecte ale vieţii tale? Jupiter retrograd îţi pune astfel de întrebări şi te ajută să te întorci pe calea cea bună, pe drumul care te reprezintă cel mai bine. Te va ajuta să te cunoşti mai bine, să te dezvolţi şi să-ţi îmbunătăţeşti viaţa.

Dacă ştii cu adevărat ce vrei, atunci îţi va fi mult mai uşor să şi obţii.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod