Horoscop. Graniţa dintre zodiile Rac şi Leu. Ce spune despre tine?

Persoanele care se nasc în perioada de tranziţie dintre zodii, ultimele zile ale uneia şi primele ale următoarei, împrumută din caracteristicile ambelor semne, care se împletesc într-un mod

Persoanele care se nasc în perioada de tranziţie dintre zodii, ultimele zile ale uneia şi primele ale următoarei, împrumută din caracteristicile ambelor semne, care se împletesc într-un mod inedit.

rac

În cazul celor care s-au născut la graniţa dintre Rac şi Leu, în perioada 19 - 25 iulie, trăsăturile ambelor zodii alternează puternic, motiv pentru care această cuspidă este numită “Cuspida Oscilaţiei”.

Firea delicată, sensibilă şi retrasă a Racului alternează cu dramatismul, nevoia de expasiune şi putere a Leului.

Nativii acestei cuspide sunt uneori dispuşi să facă orice pentru a fi în centrul atenţiei, pentru a impresioana şi a fi vedetele grupului, pentru ca apoi să dispară în umbră, izolându-se şi transformându-se în adevăraţi timizi.

Elementele contrastante ale acestei cuspide, Apa şi Focul, sunt responsabile pentru aceste fluctuaţii majore. Un pericol al acestei cuspide este tendinţa de a fi uneori extrem de sensibil, iar alteori de-a dreptul insensibil. Iar provocarea majoră este aceea de a găsi echilibrul şi capacitatea de a ţine sub control oscilaţia.

Autodisciplina este cea mai bună soluţie pentru asta, iar meditaţia şi practica yoga te-ar putea ajuta să găseşti o cale de mijloc.

Partea bună este că atât Racul cât şi Leul sunt două semne devotate şi iubitoare, iar nativii acestei cuspide vor forma adesea relaţii stabile, puternice, de durată, şi vor avea familii mari, frumoase şi unite.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod