Horoscop: Graniţa dintre zodiile Gemeni şi Rac. Ce semnifică şi cum te afectează

Dacă eşti născută între 19 şi 24 iunie, faci parte din Cuspida Magiei. Această perioadă de final a zodiei Gemeni şi de început a zodiei Rac este caracterizată de mister şi de o alură

Dacă eşti născută între 19 şi 24 iunie, faci parte din Cuspida Magiei. Această perioadă de final a zodiei Gemeni şi de început a zodiei Rac este caracterizată de mister şi de o alură aproape magică, de unde îi şi provine numele.

Nativii acestei cuspide sunt persoane fermecătoare, care îi atrag pe ceilalţi ca un magnet. La prima vedere par persoane active şi implicate, dar în acelaşi timp profunde şi misterioase.

Fiecare cuspidă este reprezentată de elemente contrastante, nativii fiind influenţaţi de ambele semne. În cazul celor născuţi la Cuspida Magiei, latura raţională, energetică şi rece a Gemenilor se îmbină cu cea sentimentală, sensibilă şi caldă a Racului.

Aceşti nativi au o intuiţie excelentă. Au o imaginaţie foarte bogată şi îşi găsesc cu uşurinţă inspiraţia. Pot avea succes în domenii în care creativitatea este esenţială.

Nativii acestei cuspide au o relaţie strânsă cu familia, au mulţi prieteni şi sunt foarte săritări atunci când cineva drag are nevoie de ajutorul lor.

Pentru că sunt sociabili şi comunicativi, îşi fac rapid relaţii noi de prietenie şi reuşesc să se facă plăcuţi imediat.

Sunt persoane afectuoase şi sensibile, dar tocmai acesta poate fi cea mai mare slăbiciune a lor. Pe lângă beneficiile oferite de această trăsătură de caracter există şi un dezavantaj.

Dacă nu există cineva în viaţa lor căruia să se dedice emoţional, pot cădea cu uşurinţă pradă depresiei şi comportamentului autodistructiv. Din fericire, sunt persoane atât de magnetice şi atrăgătoare încât nu vor rămâne singure prea mult timp.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod