Horoscop: Cuspida dintre Scorpion şi Săgetător. Ce semnifică şi cum te afectează

Dacă te-ai născut între 18 şi 24 noiembrie, faci parte din Cuspida Revoluţiei. Este perioada de tranziţie dintre două semne puternice - Scorpionul şi Săgetătorul. Nativii acestei cuspide

Dacă te-ai născut între 18 şi 24 noiembrie, faci parte din Cuspida Revoluţiei. Este perioada de tranziţie dintre două semne puternice - Scorpionul şi Săgetătorul.

Nativii acestei cuspide sunt persoane rebele, energice şi încrezătoare. Sunt guvernate de Pluto, Marte şi Jupiter, ceea ce le oferă calităţile agresive şi dominantoare ale Scorpionului, alături de adaptabilitatea şi îndrăzneala Săgetătorului.

Persoanele născute la această cuspidă au adesea succes pentru că împrumută atracţia faţă de ţeluri exacte atât de la Scorpion, cât şi de la Săgetător.

Odată ce şi-au stabilit un drum, nu renunţă până ce nu obţin ceea ce vor. Pasiune Scorpionului se îmbină cu nevoia de sări direct în mijlocul acţiunii a Săgetătorului.

De fapt, aceşti nativi pot fi atât de direcţi şi îndrăzneţi încât sunt catalogaţi adesea ca fiind rebeli.

Dar acest lucru nu este neapărat negativ. Înseamnă doar că au o minte deschisă, iubesc libertatea şi nu se tem să spună direct ceea ce gândesc. Adevărul este că nu oricine poate avea tăria de a accepta toate acestea, motiv pentru care nativii cuspidei Revoluţiei pot intra în conflicte destul de uşor, mai ales cu figurile care reprezintă autoritatea.

Marea provocare a acestor nativi este de a învăţa cum să ţină în frâu energia enormă de care dispun.

Trebuie să o folosească în favoarea lor, nu împotriva tuturor. Odată ce au stabilit un echilibru, nimic nu le poate sta în cale.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod