Horoscop. Cum să-ţi îmbunătăţeşti relaţia în luna octombrie

Descoperă cum să foloseşte aspectele astrale ale acestei luni pentru a-ţi transforma în bine relaţia de cuplu. Venus în Balanţă te va ajuta să găseşti soluţii pentru problemele

Descoperă cum să foloseşte aspectele astrale ale acestei luni pentru a-ţi transforma în bine relaţia de cuplu. Venus în Balanţă te va ajuta să găseşti soluţii pentru problemele sentimentale.

fc1817d7dfda519abc68e19e8fa630c0
Iată ce poţi face, în funcţie de aspectele astrale, pentru a-ţi îmbunătăţi relaţia în octombrie:

Învaţă să faci compromisuri
Venus, planeta iubirii, aflată în Balanţă, zodia relaţiilor şi a cuplului, vă inspiră în luna actombrie să faceţi compromisuri. Poţi descoperi acum că o relaţie poate fi mult mai împlinită dacă încerci să vezi lucrurile prin ochii celuilalt.

Îţi va fi mai uşor să-ţi înţelegi partenerul dacă te pui în pielea lui pentru o secundă.

Experimentează
Marte, planeta pasiunii şi a sexualităţii, se va afla în zodia Săgetătorului până pe 26 octombrie. Este o perioadă excelentă pentru a experimenta lucruri noi şi pentru a readuce pasiunea în viaţa voastră amoroasă. Săgetătorul este un semn de foc, iar prezenţa lui Marte aici va poate ajuta să vă redescoperiţi şi să vă reinventaţi viaţa sexuală.

Fii generoasă
Aspectele favorabile dintre Jupiter, planeta expansiunii şi a norocului, şi Venus, astrul iubirii şi al frumuseţii, îţi oferă în această lună posibilitatea de a face gesturi măreţe pentru persoana iubită.

O surpriză romantică de proporţii sau un cadou scump, pe care iubitul tău şi-l doreşte de mult timp, sunt acum planuri tangibile şi mai uşor de realizat.

Verifică detaliile de două ori
Iar ca să depăşeşti un moment tensionat al acestei luni, şi anume retrogradarea lui Mercur în zodia Balanţei, va trebui să fii foarte atentă la detalii. Iar dacă lucrurile nu se derulează aşa cum ţi-ai plîănuit tu, încearcă să rămâi flexibilă în faţa schimbărilor de moment.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod