Horoscop: Cum să te înţelegi cu soacra ta, de Sărbători

De Sărbători, întâlnirile cu familia şi rudele sunt inevitabile. Iar dacă în plan ai şi o întâlnire cu soacra, pe care acum o vezi pentru prima dată sau de care nu eşti tocmai ataşată,

De Sărbători, întâlnirile cu familia şi rudele sunt inevitabile. Iar dacă în plan ai şi o întâlnire cu soacra, pe care acum o vezi pentru prima dată sau de care nu eşti tocmai ataşată, trebuie să ai şi un ghid de "supravieţuire".

Tot ce trebuie să faci este să afli care este zodia sub semnul căreia s-a născut şi în funcţie de asta, să găseşti o cale de înţelegere. Iată cum să-ţi abordezi soacra, în funcţie de zodia ei:

Berbec
Dacă mergi de Sărbători acasă la soacra ta născută în zodia berbecului, trebuie să fii activă. Nu-i plac oamenii lenţi, care reacţionează cu încetinitorul.

Taur
Soacra născută în zodia taurului are nevoie de linişte, de pace şi armonie.

Prin urmare, tot ce trebuie să faci este să o laşi în lumea ei, fără să te agiţi prea tare.

Gemeni
Soacra din gemeni vrea să vorbiţi. Dacă taci mâlc, va crede că e ceva în neregulă cu tine şi probabil va lua o atitudine ostilă.

Rac
Ca să o impresionezi pe soacra născută în zodia racului trebuie să-i demonstrezi că ai grijă de fiul său. Nu-l trata cu indiferenţă dacă nu vrei să declanşezi o telenovelă fix de Sărbători.

Leu
Soacra din zodia leului iubeşte să fie în centrul atenţiei. Câteva complimente sincere şi totul va fi perfect!

Fecioară
Dacă soacra ta este născută în zodia fecioarei, o poţi impresiona prin hărnicie şi iniţiativă.

Oferă-te să o ajuţi în bucătărie sau la aşezat masa şi vei fi pe placul ei. Nu te supăra pe eventualele critici spuse în glumă. Pur şi simplu nu se poate abţine!

Balanţă
Soacra din zodia balanţei este cu siguranţă una dintre cele mai relaxate. Este foarte sociabilă, tolerantă, iar dacă îi mai faci şi un cadou drăguţ, preferabil parfumuri sau cosmetice, vă veţi împrieteni de-a dreptul!

Scorpion
Scorpionii sunt obsedaţi de mister şi secrete. Spune-i soacrei tale născută în scorpion că vrei să-i divulgi un secret de-al tău, între patru ochi, şi va fi de-a dreptul încântată. Va interpreta asta ca pe un semn de apreciere şi încredere.

Săgetător
Ca să-ţi cucereşti soacra din zodia săgetătorului, plănuieşte împreună cu iubitul tău o excursie surpriză pentru ea, chiar de Sărbători.

Va fi încântată să viziteze locuri noi, asta fiind de fapt "esenţa" săgetătorului.

Capricorn
Bunele maniere sunt cele care impresionează o soacră în zodia capricornului. Fii foarte politicoasă, oferă-i un cadou interesant şi ajut-o cu organizarea.

Vărsător
Soacra din zodia vărsătorului este prietenoasă, vorbăreaţă dar are şi un mic defect care ar putea să vă distrugă petrecerea de Sărbători: urăşte să fie contrazisă la nesfârşit. Chiar dacă nu eşti complet de acord cu ea, ar fi indicat să laşi de la tine, cel puţin de data asta...

Peşti
Dacă soacra ta este în zodia peşti, vrea să se simtă răsfăţată.

Este o fire sensibilă şi uşor pesimistă, iar de săbători o bântuie fantomele trecutului. Fii alături de ea şi încearcă să o înţelegi.

Următoarea postare va apărea marţi, 3 ianuarie. Sărbători fericite!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod