Horoscop. Cum să cucereşti un bărbat în zodia Scorpion. Află ce trebuie să faci

Scorpionul este un semn de apă, guvernat de planetele Pluto şi Marte. Nativii născuţi în această zodie sunt foarte hotărâţi, ambiţioşi, fiind înconjuraţi permanent de un aer de mister.

Scorpionul este un semn de apă, guvernat de planetele Pluto şi Marte. Nativii născuţi în această zodie sunt foarte hotărâţi, ambiţioşi, fiind înconjuraţi permanent de un aer de mister. Sunt atraşi de secrete şi dezlegarea lor, fiind la rândul lor persoane secretoase.

Bărbatul din zodia Scorpionului îşi doreşte să deţină putere şi prestigiu, pe care la un moment dat de-a lungul vieţii le va obţine. Este orgolios şi ştie întotdeauna cu exactitate ce vrea.

Într-o relaţie este foarte dedicat persoanei iubite, fiind uneori exagerat de protector sau chiar gelos.

Îşi doreşte o parteneră care să-l înţeleagă complet şi căreia să-i dezvăluie cele mai profunde sentimente, temeri şi dorinţe ale sale. Visează la acea conexiune specială între doi parteneri care ajung să se înţeleagă din priviri.

Bărbatul din acest semn este atras de femeile delicate dar puternice, foarte inteligente, deosebite, care se fac remarcate. Femeile misterioase le atrag atenţia acestor nativi tocmai pentru că vor să dezlege enigma care se ascunde în spatele lor.

Preferă femeile stabile şi organizate, care ştiu la fel de bine ce îţi doresc şi care nu se tem să-şi aleagă ţeluri înalte.

Dar cu toate astea, îi place să fie cel care ia hotărârile, nu se adaptează şi nici nu face compromisuri, ceea ce înseamnă că femeia ideală pentru el nu este la fel de orgolioasă şi îi acceptă excesele de autoritate. Iubeşte cu multă pasiune şi se aşteaptă ca femeia pe care a ales-o să-i ofere la fel de multă afecţiune şi să i se dedice trup şi suflet. Poate face cu uşurinţă obsesii pentru o anumită persoană şi nu acceptă să fie refuzat, ducând adevărate “campanii” de cucerire.

Dacă vrei să-l cucereşti trebuie să păstrezi o urmă de mister în ceea ce te priveşte.

Îi place să investigheze, prin urmare lasă-l pe el să te descopere. Este guvernat de Pluto şi Marte, două planete care simbolizează sexualitatea, prin urmare trebuie să pui accent pe sex-appeal-ul tău. Poartă ţinute sexy, rochii negre şi pantofi cu toc, şi cu siguranţă te va remarca.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod