Horoscop. Cum să cucereşti un bărbat în zodia Săgetător. Află ce trebuie să faci

Săgetătorul este un semn de foc, guvernat de Jupiter, planeta norocului şi a abundenţei. Nativii acestei zodii sunt extrovertiţi şi sociabili, fiind atraşi de aventură, dornici să încerce

Săgetătorul este un semn de foc, guvernat de Jupiter, planeta norocului şi a abundenţei. Nativii acestei zodii sunt extrovertiţi şi sociabili, fiind atraşi de aventură, dornici să încerce mereu noi experienţe.


Săgetătorii sunt pasionaţi de sport, acţiune şi activităţi care implică multă mişcare. Participă la competiţii sportive, atât ca suporteri, cât şi ca practicanţi. Aceşti nativi sunt predispuşi la dependenţe, fie că este vorba de alcool, tutun, droguri sau jocuri de noroc.

Nativii din Săgetător sunt atraşi de femeile atletice, care au mare grijă de felul în care arată.

Îi cuceresc femeile inteligente, cu care pot avea conversaţii lungi şi interesante. Pentru că se plictisesc destul de repede, au nevoie de diversitate în viaţa de cuplu, de aceea, o femeie care este dispusă să încerce mereu lucruri noi alături de el este partenera ideală.

Îl cucereşti dacă eşti sociabilă, relaxată şi ai simţul umorului. Pentru aceşti nativi, atingerea scopurilor este parte integrantă a vieţii lor. Iar femeile care sunt ambiţioase şi nu cedează până nu obţin ceea ce vor îi fascinează pur şi simplu.

Dacă vrei să-l seduci trebuie să-i arăţi că eşti o astfel de persoană.

Spiritul de aventură şi senzaţii tari al unei femei îi atrage atenţia instant acestui nativ. Vorbeşte-i despre pasiunile tale, despre sporturile pe care le practici şi călătoriile pe care le-ai făcut.

Acest semn al zodiacului reprezintă printre altele şi străinătatea, motiv pentru care nativii sunt deosebit de interesaţi de călătoriile în afara ţării şi varietatea culturală a altor popoare.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod