Horoscop: Cum să cucereşti un bărbat din zodia Taur. Află ce trebuie să faci

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus, planeta iubirii, a relaţiilor, dar şi a frumuseţii şi artei. Dacă eşti îndrăgostită de un bărbat în această zodie şi vrei să-l

Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus, planeta iubirii, a relaţiilor, dar şi a frumuseţii şi artei. Dacă eşti îndrăgostită de un bărbat în această zodie şi vrei să-l cucereşti pentru totdeauna, trebuie să ştii ce îşi doreşte.

Nativul din Taur este puternic atras de naturaleţe.

Îi plac femeile delicate, naturale şi sincere. Are un adevărat "radar" pentru falsitate. Detestă manifestările de comportament exagerate şi cu atât mai puţin femeile care se dau în spectacol pentru a fi în centrul atenţiei.

Fiind un semn de pământ, Taurul are toate cele cinci simţuri deosebit de sensibile, fiind capabil să se bucure intens de plăcerile simple ale vieţii, precum o masă delicioasă, un parfum delicat, câteva ore de relaxare în natura şi o muzică bună.

Dacă te pricepi să-i oferi aceste mici plăceri care îl fac fericit, atunci cu siguranţă îl vei cuceri definitiv.

Din punct de vedere fizic, nativul din Taur este atras de feminitate şi delicateţe.

Îmbracă-te în rochii în nuanţe pastelate, foloseşte un parfum cu tonuri vegetale subtile, de flori sau arome de iarbă proapăt cosită, machiază-te discret şi cu siguranţă îl vei fascina.

O altă trăsătură a nativilor din semne de pământ, aşa cum este şi Taurul, este nevoia de stabilitate şi atracţia către situaţiile şi oamenii statornici.

Respectă-ţi întotdeauna promisiunile făcute şi pune-ţi în valoare comportamentul responsabil, iar el va aprecia fără îndoială acest lucru.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod