Horoscop. Cum să cucereşti un bărbat din zodia Rac. Află ce trebuie să faci

Racul este un semn de apă, guvernat de Lună. Este o zodie care semnifică emoţiile, sentimentele, familia, rudele şi în mod deosebit mama. De aceea, nativii acestui semn sunt adesea foarte

Racul este un semn de apă, guvernat de Lună. Este o zodie care semnifică emoţiile, sentimentele, familia, rudele şi în mod deosebit mama. De aceea, nativii acestui semn sunt adesea foarte ataşaţi de mamele lor, cu care au o relaţie foarte strânsă. Bărbatul din Rac este un familist convins. Face notă discordantă faţă de majoritatea bărbaţilor prin atitudinea sa deschisă faţă de căsătorie, copii şi întemeierea unei familii. Îşi doreşte copii şi are tendinţa de a se căsători la vârste destul de fragede.

Este o fire sentimentală, cu stări emiţionale puternic oscilante şi o sensibilitate crescută.

Se lasă uşor afectat de remarcile altora, părând la prima vedere o persoană supărăcioasă.

Dar această latură mai delicată a sa este contrabalansată de latura sa pragmatică. Bărbatul din Rac poate fi eficient şi foarte practic atunci când are un scop bine stabilit. Îl motivează necesitatea de a le asigura celor dragi stabilitatea financiară, iar acest lucru îl face muncitor şi îndrăzneţ în afaceri.

Iar dacă vrei să-l cucereşti pe acest nativ "strângător" trebuie să dai dovadă de un comportament la fel de responsabil ca şi al lui.

Bărbatul din Rac este puternic atras de femeile stabile, organizate şi cu o atitudine pragmatică. Îşi doreşte o parteneră de viaţă care să fie la fel de familistă ca şi el.

Îl cucereşti imediat dacă ştii să găteşti, dacă eşti protectoare cu copiii şi persoanele aflate în dificultate. O regulă esenţială este să te înţelegi foarte bine cu mama lui.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod