Horoscop. Cum să cucereşti un bărbat din zodia Balanţei. Ce trebuie să faci

Balanţa este un semn de aer, guvernat de Venus, planeta iubirii şi a frumuseţii. Nativii născuţi în această zodie sunt persoane amabile, sociabile, mereu în căutarea echilibrului şi a

Balanţa este un semn de aer, guvernat de Venus, planeta iubirii şi a frumuseţii. Nativii născuţi în această zodie sunt persoane amabile, sociabile, mereu în căutarea echilibrului şi a armoniei.

"Balanţa simbolizează justiţia, măsura, armonia, dar şi dualismul şi instabilitatea. Nativul areun temperament sanguin, străduindu-se mereu să-şi păstreze echilibrul, fapt care îl face să oscileze foarte mult, să ezite şi să fie nehotărât. Aparent este vesel, schimbător, optimist, oportunist, dar posedă un simţ ascuţit al valorilor sociale, având o capacitate uriaşă de aevalua, aprecia şi aplana un conflict.

Este dualist, având întotdeauna argumente şi pro, şi contra, putând trece cu uşurinţă de la o tabără la cealaltă. Este foarte oscilant, trecând uşor de la veselie la tristeţe şi invers; are mereu nevoie de un sfat, de o indicaţie, de cineva care să-l ajute să-şi găsească un drum corect. Este cel mai sociabil semn al zodicului, nativul având oroare de singurătate. Dorind să mulţumească pe toată lumea, sfârşeşte prin a-i nemulţumi pe mulţi." (Alexandru Nicolici – “Astrologia natală”)

Bărbatul din Balanţă este atras de femeile foarte frumoase, dar şi puternice.

Simte nevoia să găsească în iubita sa nu numai un partener de viaţă, dar şi un prieten foarte bun şi un sfătuitor de încredere. Armonia este elementul esenţial pentru ca acest nativ să fie fericit într-o relaţie.

Este o fire oscilantă şi are nevoie, prin urmare, de o parteneră care să-l ajute să ia mai uşor decizii. Îi poate lipsi iniţiativa, din teama de a nu face greşeli. De aceea, femeia ideală pentru nativul din zodia Balanţă este hotărâtă, ambiţioasă şi foarte practică, tocmai pentru a contrabalansa lipsa de fermitate a acestui nativ.

Dacă vrei să-l cucereşti este necesar să pui accent pe frumuseţea ta fizică şi pe trucurile clasice de cucerire.

Este guvernat de Venus, planeta frumuseţii, prin urmare este deosebit de atras de persoanele de sex opus care ştiu să-şi pună graţia şi feminitatea în valoare.

Îl seduci dacă ai o atitudine calmă şi relaxată, dacă eşti prietenoasă şi amabilă. Îmbracă-te în rochii diafane, lasă-ţi părul desprins şi foloseşte un parfum foarte sexy dacă vrei să-l impresionezi de la primele întâlniri.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod