Horoscop. Compatibilitatea sexuală dintre femeia din Gemeni şi bărbatul din Rac

Racul este un semn de apă, guvernat de Lună, iar zodia Gemeni este un semn de aer, guvernat de planeta Mercur. Relaţia dintre aceşti doi nativi este una dificilă, iar principalul motiv este

Racul este un semn de apă, guvernat de Lună, iar zodia Gemeni este un semn de aer, guvernat de planeta Mercur. Relaţia dintre aceşti doi nativi este una dificilă, iar principalul motiv este reprezentat de diferenţele majore dintre ei.

4f6f92d81ee187cb46c238fcfcb800f2

Bărbatul din Rac este o fire sensibilă, emoţională, care are permanent nevoie ca partenera de viaţă să-i reconfirme sentimentele pe care le are pentru el. Vrea dovezi de afecţiune mult mai des decât alţi reprezentanţi ai zodiacului, datorită laturii sale sentimentale oferite de Lună, guvernatorul său.

Femeia din zodia Gemeni nu îi poate oferi toate acestea.

Fiind un semn guvernat de Mercur, astrul raţiunii, al ideilor şi al conceptelor, zodia Gemeni este departe de a se număra printre zodiile care îşi manifestă cu lejeritate afecţiunea.

Aşteptările complet diferite ale acestor doi parteneri le aduc un dezechilibru constant în relaţie. Foarte rar sunt pe aceeaşi lungime de undă. Iar aceste diferenţe dintre ei le afectează adesea şi viaţa erotică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod