Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Vărsător cu bărbatul din Taur

Aceşti doi nativi nu se potrivesc în plan sentimental. Vărsătorul este un semn de aer, guvernat de Uranus, iar Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus. Nativele născute

Aceşti doi nativi nu se potrivesc în plan sentimental. Vărsătorul este un semn de aer, guvernat de Uranus, iar Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus.

Nativele născute în zodia Vărsătorului sunt sociabile, prietenoase şi extrovertite. Iubesc tot ceea ce este nou, modern şi deosebit.

Sunt unele dintre cele mai originale reprezentante ale zodiacului. Au idei inovatoare şi o minte deschisă. Nu le place să judece sau să le pună “etichete” oamenilor. Îşi susţin cu tărie opiniile şi nu suportă nedreptatea.

Pot avea discuţii în contradictoriu la nesfârşit pentru că nu acceptă compromisutrile în ceea ce priveşte ideile şi concepţiile lor.

Nativa din Vărsător iubeşte mai mult mental şi se îndrăgosteşte în special de latura intelectuală a unui bărbat. Îşi doreşte un partener care să fie pe aceeaşi lungime de undă, care să o înţeleagă şi mai ales să nu-i îngrădească libertatea şi modul în care doreşte să se manifeste. Este adesea o fire artistică, fiind extrem de creativă şi originală.

Bărbatul din Taur, în schimb, este o fire orientată către latura materială şi practică a vieţii. Este o persoană stabilă, care se teme adesea de schimbări şi pe care le acceptă cu greu în viaţa sa. Se adaptează cu dificultate noilor situaţii, evitând adesea să facă modificări radicale în obiceiurile şi tabieturile sale.

Din această cauză, relaţia cu o femeie din zodia Vărsător i s-ar putea părea dificilă, epuizantă. Şansele ca aceşti doi nativi să formeze un cuplu stabil sunt reduse.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod