Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Taur cu bărbatul din Săgetător

Relaţia dintre o femeie născută în zodia Taurului şi un bărbat din Săgetător poate fi iniţial pasională şi incredibil de intensă, dar au nevoie de timp şi răbdare pentru a o putea

Relaţia dintre o femeie născută în zodia Taurului şi un bărbat din Săgetător poate fi iniţial pasională şi incredibil de intensă, dar au nevoie de timp şi răbdare pentru a o putea transforma într-una stabilă şi de durată.

Amândoi au de câştigat de pe urma acestei relaţii: femeia din Taur învaţă să se relaxeze şi să se bucure de viaţă, iar nativul din Săgetător învaţă să fie mai responsabil şi mai organizat. Săgetătorul preferă să fie mereu pe fugă, să cunoască oameni şi lucruri noi şi să experimenteze cât mai mult.

Nativa din Taur, pe de altă parte, se mulţumeşte să trăiască în rutină, preferând securitatea lucrurilor şi oamenilor cu care este deja obişnuită.

Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus, iar Săgetătorul este un semn de foc, guvernat de Jupiter. Săgetătorul are nevoie de mult spaţiu şi libertate pentru a se manifesta. Pe de altă parte, Taurul este cu picioarele pe pământ şi are nevoie de stabilitate.

În timp ce nativul din Săgetător îşi ghidează viaţa după sentimente şi impulsuri de moment, femeia din Taur este practică şi orientată către eficienţă.

Aceste diferenţe pot fi complementare sau pot fi o sursă de conflicte în relaţie, în funcţie de abordarea celor doi parteneri.

Taurul este un semn Fix, iar Săgetătorul este un semn Mutabil. Din această cauză, nativa din Taur poate fi foarte încăpăţânată odată ce şi-a format o idee, fiind nevoie de multă energie şi putere de convingere pentru a i-o schimba. Săgetătorul, un semn Mutabil, preferă varietatea, diversitatea şi are tendinţa de a experimenta cât mai mult, iar asta se poate extinde şi în plan sexual, având predispoziţia de a "călca strâmb" într-o relaţie.

Nativa din Taur nu poate tolera trădarea, iar un astfel de comportament din partea iubitului ei din Săgetător duce cu siguranţă la despărţire.

Cuplul poate rezista dacă cei doi nativi învaţă să-şi echilibreze diferenţele, să se completeze şi să se echilibreze reciproc. Femeia din Taur îi poate arăta nativului din Săgetător beneficiile unei relaţii stabile, iar bărbatul din Săgetător o poate învăţa pe nativa din Taur de ce flexibilitatea este uneori mai bună decât o cale plictisitoare şi bătătorită.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod