Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Taur cu bărbatul din Berbec


Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus, iar Berbecul este un semn de foc, guvernat de Marte. Relaţia dintre o femeie născută în zodia Taurului şi un bărbat din Berbec este

Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus, iar Berbecul este un semn de foc, guvernat de Marte.

Relaţia dintre o femeie născută în zodia Taurului şi un bărbat din Berbec este aparent complicată, pentru că ambele semne sunt recunoscute pentru voinţa lor puternică şi orgoliul până la cer. Dar cu toate acestea, este o relaţie bazată pe echilibru şi completare.

Natura impulsivă a Berbecului este foarte bine echilibrată de simţul pragmatic şi raţiunea practică a Taurului. De obicei, într-o astfel de relaţie Berbecul este iniţiatorul, iar Taurul este cel care se asigură că acţiunea este dusă până la capăt cu succes.

Dacă impulsivul nativ din Berbec îşi doreşte ca totul să se întâmple acum şi aici, partenera din Taur ştie cum să echilibreze lucrurile astfel încât energia să nu fie risipită inutil, iar rezultatele să fie palpabile.

O femeie din zodia Taurului şi un bărbat din zodia Berbecului fac o echipă excelentă.

Pot avea o familie de invidiat, reuşind să treacă împreună peste toate dificultăţile.

Deşi bărbatul din zodia Berbec este hotărât să ia frâiele relaţiei, diplomata nativă din Taur ştie cum să-i pună la punct pretenţiile de "stăpân".

Pasiunea sexuală este la cote înalte. Focul şi îndrăzneala Berbecului se împletesc perfect cu senzualitatea şi tandreţea Taurului, ceea ce înseamnă că cei doi parteneri vor reuşi să se bucure de clipe excelente împreună.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod