Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Scorpion cu bărbatul din Fecioară

Este o relație cu șanse mari de reușită pentru că cei doi nativi se potrivesc din punct de vedere sentimental. Fecioara este un semn de pământ, guvernat de Mercur, iar Scorpionul este un

Este o relație cu șanse mari de reușită pentru că cei doi nativi se potrivesc din punct de vedere sentimental.

Fecioara este un semn de pământ, guvernat de Mercur, iar Scorpionul este un semn de apă, guvernat de Marte și Pluto

Acești doi nativi descoperă că au foarte multe elemente în comun. Chiar dacă relația lor nu este tocmai fierbinte și pasională, șansele să formeze un cuplu stabil, de lungă durată sunt mari.

Ambii nativi au scopuri clar conturate, pe care le urmează fără încetare.

Știu ce își doresc și nu se tem să muncească din greu pentru a obține ceea ce vor. De aceea, împreună formează o echipă foarte eficientă.

Reușesc să gestioneze cu succes problemele apărute în cuplu și au o înclinație către realizările materiale. Pot obține succesul material dacă se implică într-o afacere împreună.

Nativa din zodia Scorpionului este atrasă de seriozitatea, stabilitatea și fidelitatea bărbatului din Fecioară. Pentru ea, persoana iubită înseamnă totul, iar un bărbat care i se dedică trup și suflet o va cuceri pentru totdeauna.

Bărbatul din Fecioară, în schimb, este atras de hotărârea și chiar încăpățânarea nativei din Scorpion.

Îi plac femeile cu o personalitate puternică, iar nativa din Scorpion este exact așa cum își dorește.

Orgoliul destul de accentuat al ambilor nativi poate fi o provocare în acest cuplu. Dar dacă fiecare învață când este cazul să cedeze, relația are mari șanse de reușită.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod