Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Peşti cu bărbatul din Berbec

Zodia Peşti este un semn mutabil de apă, guvernat de Neptun, care semnifică emoţiile adânci, visele, fanteziile, devotamentul, sacrificiile dar şi iluziile, manipularea, dependenţa sau

Zodia Peşti este un semn mutabil de apă, guvernat de Neptun, care semnifică emoţiile adânci, visele, fanteziile, devotamentul, sacrificiile dar şi iluziile, manipularea, dependenţa sau instabilitatea.
Nativa din zodia Peşti este o persoană sensibilă şi emoţională, având stări puternic alternante. Îi este dificil să-şi exprime cu claritate sentimentele, părerile şi intenţiile de teama de a nu fi respinsă sau judecată.

Pot fi nehotărâte şi se tem uneori să abordeze probleme esenţiale care le afectează viaţa, preferând să se lase duse de val.

Reacţionează numai când ajung la epuizare sau când se simt încolţite.

În viaţa sentimentală, nativa din Peşti are nevoie de un bărbat hotărât, care poate să rezolve probleme importante, pe care se poate baza şi care îi este întotdeauna un sprijin de nădejde.

Preferă un partener cu picioarele pe pământ, care să o ajute să-şi împlinească ambiţiile, pentru că în sufletul său sensibil există şi ambiţii măreţe. Riscă să intre în relaţii dificile, greu de gestionat, dar la care nu poate renunţa pentru că în cazul acesti native, speranţa moare ultima.

Este predispusă să dezvolte depresii.

Relaţia cu un bărbat din zodia Berbecului, un semn de foc, guvernat de Marte, poate fi dificilă pentru această nativă. Diferenţele majore dintre cei doi îi pot împiedica să găsească armonia în cuplu. Femeia din Peşti este mult prea sensibilă pentru impulsivul nativ din Berbec. Acest nativ este mereu "pe fugă", în mişcare, mereu făcând câte ceva nou şi intens din punctul lui de vedere. Iar femeia din Peşti pur şi simplu nu poate ţine pasul.
Are momente de melancolie intensă, când cade în visare şi intră în lumea sa proprie.

Compatibilitatea dintre cei doi este redusă, şansele să formeze o relaţie stabilă fiind mici.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod