Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Leu cu bărbatul din Rac

Racul este un semn de apă, guvernat de Lună, iar Leul este un semn de foc, guvernat de Soare. Compatibilitatea dintre cele două zodii nu este una prea bună, fiind necesar mult efort din

Racul este un semn de apă, guvernat de Lună, iar Leul este un semn de foc, guvernat de Soare.

Compatibilitatea dintre cele două zodii nu este una prea bună, fiind necesar mult efort din partea ambilor nativi pentru depăşirea diferenţelor majore dintre ei.

Femeia din zodia Leului este extrovertită, sociabilă şi poate avea un comportament teatral, dramatic. Bărbatul din Rac, pe de altă parte, este o fire rezervată, adesea timidă şi retrasă. Chiar dacă este îndrăgostit de o femeie din zodia Leului, acestui nativ îi va fi foarte dificil să facă primul pas, fiind speriat de perspectiva unei respingeri brutale.

Nativa din Leu îşi doreşte să fie liderul în relaţie, iar bărbatul din Rac nu va fi deranjat de această perspectivă.

El preferă să rămână în umbră, admirându-şi iubita pe scena socială. Problema poate fi sensibilitatea accentuată a acestui nativ.

Are nevoie de o parteneră care să-i ofere multă afecţiune, care să-i amintească mereu cât de important este în viaţa ei, iar nativa din Leu este prea ocupată pentru asta.

Pe de altă parte, bărbatul din Rac este în căutarea "gospodinei perfecte", iar nativa din Leu nu este absolut deloc dispusă să-şi sacrifice viitorul exclusiv de dragul căminului şi al familiei.

Îşi va îndeplini cu succes responsabilităţile, dar nu face din asta un scop, aşa cum este idealul bărbatului din Rac.

Relaţia celor doi poate fi marcată de obstacole serioase, iar şansele de reuşită pot fi destul de mici. Compatibilitatea este mai mare dacă bărbatul este în zodia Leului şi femeia în zodia Rac.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod