Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Leu cu bărbatul din Peşti

Leul este un semn de foc, guvernat de Soare, iar Peştii sunt un semn de apă, guvernat de Neptun. Între aceste două semne nu există o atracţie imediată puternică, dar au şanse să dezvolte

Leul este un semn de foc, guvernat de Soare, iar Peştii sunt un semn de apă, guvernat de Neptun.

Între aceste două semne nu există o atracţie imediată puternică, dar au şanse să dezvolte treptat o relaţie solidă şi echilibrată.

Bărbatul din Peşti este atras de puterea de decizie şi hotărârea de care dă dovadă nativa din Leu. Este fascinat de femeile puternice, de aceea, nativa din zodia Leului este un adevărat ideal pentru el. Este dispus să cedeze frâiele partenerei sale într-o relaţie, pentru că lui îi este destul de greu să ia decizii şi să se hotărască.

Iar acest lucru se potriveşte de minune cu caracterul autoritar al femeii din Leu.

Nativa din Leu, pe de altă parte, este încântată de atenţia pe care o primeşte din partea bărbatului din Peşti, care poate fi foarte sensibil şi romantic atunci când este îndrăgostit. De asemenea, afecţiunea şi căldura oferită de acest nativ este pe placul femeii din Leu, care îşi doreşte să fie adorată de partenerul său.

Este foarte important pentru aceşti doi nativi să găsească echilibrul în cuplu şi să se folosească de diferenţele majore dintre ei pentru a se completa armonios.

Femeia din Leu poate învăţa de la partenerul său din Peşti să se relaxeze, să-şi folosească mai mult imaginaţia şi să fie mai altruistă.

Nativul din Peşti, pe de altă parte, poate învăţa de la femeia din Leu să se impună, să-şi susţină punctele de vedere şi să fie mai asertiv.

Relaţia lor poate fi una fericită şi armonioasă, pentru că fiecare găseşte la celălalt ceea ce îi lipseşte.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod