Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Leu cu bărbatul din Leu

Leul este un semn de foc, guvernat de Soare. Relaţia dintre doi nativi ai acestei zodii poate fi pasională, furtunoasă, dar şi instabilă. Nativii din Leu sunt persoane foarte hotărâte, care

Leul este un semn de foc, guvernat de Soare. Relaţia dintre doi nativi ai acestei zodii poate fi pasională, furtunoasă, dar şi instabilă.

Nativii din Leu sunt persoane foarte hotărâte, care ştiu întotdeauna ceea ce vor şi luptă fără oprire pentru a-şi îndeplini dorinţele.

Odată ce îşi stabilesc un ţel, nu renunţă indiferent de obstacolele pe care le întâlnesc în cale.

Au o atracţie deosebită pentru lux, pentru tot ceea ce este mai bun şi mai preţios, putând deveni destul de uşor persoane foarte materialiste.

Dar pentru că se pricep la bani şi au un dezvoltat simţ al afacerilor, au şanse serioase de a atinge bunăstarea la care visează.

Leii sunt recunoscuţi pentru modul lor dezinvolt de a se manifesta, fiind adesea dramatici şi teatrali. Adoră să fie în centrul atenţiei, să fie admiraţi şi chiar adoraţi.

O relaţie amoroasă între doi nativi din Leu poate fi de-a dreptul explozivă. Atracţia dintre ei este instantă, manifestându-se din primele clipe în care se întâlnesc. Compatibilitatea este foarte bună, dar numai dacă cei doi nativi învaţă să se echilibreze reciproc.

Construirea unei relaţii de lungă durată este provocarea acestui cuplu.

Chiar dacă dragostea dintre ei este puternică, orgoliul celor doi parteneri poate sta în calea unei vieţi în doi fericite.

Ambii parteneri vor să aibă întotdeauna ultimul cuvânt, iar de aici şi până la conflicte dese şi destul de urâte este doar un pas.

Atât femeia din Leu, cât şi bărbatul din Leu trebuie să înveţe să renunţe la obsesia pentru putere, pentru ca relaţia lor să evolueze.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod