Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Gemeni cu bărbatul din Rac

Racul este un semn de apă, guvernat de Lună, iar Gemenii sunt un semn de aer, guvernat de Mercur. Compatibilitatea femeii din zodia Gemeni cu bărbatul din Rac este una foarte bună pentru că

Racul este un semn de apă, guvernat de Lună, iar Gemenii sunt un semn de aer, guvernat de Mercur.

Compatibilitatea femeii din zodia Gemeni cu bărbatul din Rac este una foarte bună pentru că ambele semne au nevoie de cineva căruia să i se dedice pentru a se simţi împlinite. Din nevoia lor de stabilitate, o relaţie între cei doi poate fi soluţia ideală pentru o viaţă sentimentală aproape perfectă.

Ambele zodii sunt atrase de viaţa de familie şi adoră să aibă mulţi prieteni, iar aceste puncte comune aduc un plus relaţiei lor. Dacă îşi unesc grupurile şi pasiunile, pot provoca o explozie de energie şi distracţie.

Sunt persoane sensibile şi se ataşează foarte uşor de persoanele din jurul lor, acest lucru cauzând uneori probleme în cuplu.

Nativa din Gemeni este mult mai îndrăzneaţă ca bărbatul din Rac, şi este într-o continuă căutare de aventură. Aşa că are nevoie de cineva care să o tempereze şi să o protezeje de tentaţii. Acest lucru poate să îl obţină de la un partener din zodia Racului, care ar face orice pentru persoanele dragi şi luptă pentru a le oferi şi un confort financiar stabil.

Pentru că îi înţelege foarte bine pe cei de lângă el, Racul este capabil să ofere momente de neuitat celor care îl vor aproape. Mai mult decât atât, o parteneră din Gemeni, care este mult mai energică, îl va face să se simtă aşa cum nu ar putea nimeni să o facă.

Înainte de a începe o relaţie cu cineva, Racul trebuie să se asigure că acea persoană merită dragostea lui, iar apoi se dăruieşte complet.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod