Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Gemeni cu bărbatul din Peşti


Zodia Peşti este un semn de apă, guvernat de Neptun, iar Gemenii sunt un semn de aer, guvernat de Mercur. Ambele zodii sunt duale, mutabile, ceea ce le oferă partenerilor numeroase puncte în

Zodia Peşti este un semn de apă, guvernat de Neptun, iar Gemenii sunt un semn de aer, guvernat de Mercur. Ambele zodii sunt duale, mutabile, ceea ce le oferă partenerilor numeroase puncte în comun.

Femeia din Gemeni este iniţial atrasă de simţul umorului pe care îl posedă nativul din Peşti, pentru ca apoi să fie fascinată de latura artistică, melancolică a acestuia.

Nativul din Peşti este fascinat de cunoştinţele, adaptabilitatea şi veselia femeii din Gemeni. Deşi atracţia dintre cele două semne este destul de puternică din primele clipe, este necesar ca ambii parteneri să depună ceva efort pentru ca relaţia să funcţioneze.

Instabilitatea emoţională a bărbatului din Peşti poate fi dificil de gestionat pentru femeia din Gemeni, care este uneori o fire rece şi mai mult raţională decât sentimentală.

Dar pentru că ambii nativi au des schimbări ale stărilor emoţionale, pot ajunge să se înţeleagă şi să se susţină foarte bine.

Deşi este un semn al sentimentelor, bărbatul din Peşti are totuşi şi o latură materialistă bine dezvoltată, ceea ce aduce echilibru în relaţie.

Dacă aceşti doi visători învaţă să se aducă reciproc cu picioarele pe pământ din când în când, au şanse mari să formeze un cuplu stabil şi fericit.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod