Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Fecioară cu bărbatul din Balanţă

Este o relaţie dificilă, între un semn de Pământ şi unul de Aer, elemente care nu sunt în general compatibile. Nativa din Fecioară este o persoană stabilă, organizată, care iubeşte

Este o relaţie dificilă, între un semn de Pământ şi unul de Aer, elemente care nu sunt în general compatibile.

Nativa din Fecioară este o persoană stabilă, organizată, care iubeşte disciplina. Este zodia care semnifică serviciul, datoria, căminul şi sănătatea, de aceea, toate acestea sunt adesea foarte importante în viaţa unei native din Fecioară. Este, aşa cum se spune, gospodina perfectă şi mama dedicată.

Bărbatul din zodia Balanţei este, pe de altă parte, o fire sensibilă.

Este atras de artă şi frumos, în general.

Balanţele sunt persoane sociabile, prietenoase, dar au nevoie de un spaţiu personal în care să se poată relaxa şi în care să-şi reîncarce bateriile, fără să fie cicăliţi sau presaţi.

Iar când vine vorba de critică, femeia din Fecioară este pe primul loc în topul zodiilor, ceea ce înseamnă că liniştea la care visează partenerul său din Balanţă rămâne doar un vis.

Aceşti doi nativi găsesc puţine elemente care să-i aducă împreună.

Au o abordare complet diferită asupra vieţii.

În timp ce femeia din Fecioară are o abordare pragmatică şi exactă asupra îndatoririlor de zi cu zi, nativul din Balanţă preferă să trăiască mai mult cu capul în nori şi să-şi lase imaginaţia să zburde, decât să fie obligat să se confrunte cu realitatea.

Pentru că bărbatul din Balanţă se lasă adesea dus de val şi se teme să ia decizii, nativa din Fecioară este "motorul" relaţiei, cea care ia hotărâri şi care de multe ori le şi pune în practică.

Din această cauză, din relaţia lor lipseşte echilibrul şi armonia.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod