Horoscop: Compatibilitatea femeii din Balanţă cu bărbatul din aceeaşi zodie

Este o relaţie din care poate lipsi iniţiativa şi capacitatea de a lua rapid decizii importante. Ambii nativi evită să preia rolul de lider în cuplu. Relaţia dintre doi nativi din zodia

Este o relaţie din care poate lipsi iniţiativa şi capacitatea de a lua rapid decizii importante. Ambii nativi evită să preia rolul de lider în cuplu.

Relaţia dintre doi nativi din zodia Balanţei poate fi destul de complicată. Deşi au pasiuni comune, iubesc armonia şi echilibrul, cei doi parteneri găsesc cu greu o modalitate de a menţine stabilitatea în cuplu.

Cea mai mare problemă pentru Balanţe este incapacitatea de a lua rapid o decizie, cu atât mai mult dacă este vorba de una importantă, radicală.

Sunt întotdeauna convinşi că ratează un anumit aspect al problemei, că nu au văzut un detaliu important sau că ar putea greşi.

Toate aceste oscilaţii îi fac să se hotărască foarte greu şi chiar să se răzgândească uneori.

De aceea, o relaţie dintre doi nativi din zodia Balanţă riscă de cele mai multe ori să stagneze, să rămână la acelaşi stadiu pentru mult timp, şi asta pentru că niciunul dintre parteneri nu-şi asumă rolul de lider.

Niciunul nu este sufiecient de hotărât încât să facă primul pas, să ia iniţiativa pentru ca relaţia lor să treacă la un alt nivel.

Dar dacă unul dintre cei doi parteneri este totuşi o persoană mai hotărâtă, atunci şansele de reuşită ale cuplului sunt mult mai mari.

Aceşti nativi se bucură împreună de tot ceea ce este mai frumos în viaţă, pot trăi în armonie şi echilibru.

Pentru că sunt persoane sociabile şi amabile, pot avea un grup larg de prieteni, căminul lor fiind centrul de distracţie!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod