Horoscop chinezesc: Cum să atragi norocul în Anul Caprei de Lemn

Cea mai importantă şi cea mai lungă sărbătoare din China, Anul Nou Chinezesc, a început anul acesta pe 19 februarie 2015 şi se termină pe 7 februarie 2016, fiind anul Caprei (Oii) de lemn.

Cea mai importantă şi cea mai lungă sărbătoare din China, Anul Nou Chinezesc, a început anul acesta pe 19 februarie 2015 şi se termină pe 7 februarie 2016, fiind anul Caprei (Oii) de lemn. Capra sau Oaia reprezintă o energie Yin, un simbol al armoniei şi al liniştii, care va trebui să fie şi starea de spirit fundamentală în acest an.

h


Cum foloseşti simbolurile Feng Shui în favoarea ta?

Broasca Banilor (Chan Chu) denumită şi Broasca Norocoasă este versiunea divină a broaştei, prin faptul că are trei picioare. Este considerată cea mai importantă emblemă a prosperităţii, a bogăţiei şi a norocului extraordinar la bani în practica Feng Shui. Această broască legendară a banilor a devenit creatura divină care ne protejează contra necazurilor, bolilor şi ne promite înmulţirea averii.

În anul Caprei de lemn 2015-2016, aşază broasca Chan Chu pe o masă joasă sau un raft deoarece pusă pe jos denotă lipsă de respect şi nu mai poartă noroc.

Pentru a atrage belşug, niciodată să nu pui broasca banilor în bucătărie, baie sau dormitor.

Broasca banilor poate sta cu faţa spre intrarea principală, dar nu trebuie să stea cu faţa direct spre uşă. Cel mai bine este să o poziţionezi pe diagonală cu uşa. De asemenea, poţi pune două broaşte către intrarea principală: una cu faţa spre exterior pentru a atrage bani şi oportunităţi financiare, iar cea de-a doua cu faţa spre interior pentru a împiedica bunăstarea şi belşugul să părăsească locuinţa ta.

Locaţiile potrivite pentru broasca banilor sunt living-ul, biroul sau grădina, lângă casa de marcat, dacă deţii un magazin, pe birou şi lângă computer, dacă îl foloseşti cu scopul de a câştiga bani.

Culoarea roşie activează broasca banilor şi atrage energie pozitivă în favoarea ta.

Dacă broasca ta are ochii roşii înseamnă că este deja activată. În caz contrar, o poţi aşeza pe o bucată de material sau o hârtie de culoare roşie, ori poţi lega o fundă roşie în jurul său.

Monedele I-Ching – sunt dintotdeauna un remediu feng shui foarte eficient pentru noroc, prosperitate, bogăţie şi protecţie (inclusiv de boală). Descrise ca fiind “pătrate pe dinăuntru şi rotunde pe dinafară”, pătratul din centru reprezintă chi-ul pământului, iar cercul semnifică energia cerului. Forma lor specială îmbină cele două elemente ce simbolizează puternica uniune a cerului cu pământul, triada cosmică norocoasă “Cer-Om-Pământ”. Cele două feţe ale monedelor reprezintă principiile yin şi yang.

Acestea trebuie înşirate pe un şnur roşu pentru a le încarcă de energie şi purtate la încheietura mâinii stângi pentru a beneficia de protecţie şi a atrage energia pozitivă.

Pentru a atrage norocul la muncă şi a-ţi mări câştigurile, amplasează moneda I-Ching în partea de sud – est a biroului, a camerei sau a încăperii în care îţi desfăşori activitatea (poate fi agăţată pe un perete, deasupra unei mese sau pentru a căpăta un efect sporit dedesubtul unei plante), cu partea yang îndreptată în sus.

Calul Tang – este un simbol al bunăstării, al curajului, al puterii şi statutului social, deoarece numai regii, militarii şi cei înstăriţi aveau voie să îi călărească, iar astăzi sunt folosiţi în atragerea norocului.

În Feng Shui, calul este asociat cu viteza, puterea, perseverenţa şi nobleţea. Pentru afaceri sigure şi de succes, dar şi pentru a fi protejaţi în permanenţă (când nu sunteţi acasă sau la birou) purtaţi acest cal ca breloc pentru chei.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod