Horoscop chinezesc: 2013, Anul Şarpelui de Apă. Ce ne aşteaptă?


Anul 2013 este Anul Şarpelului de Apă în astrologia chinezească. Influenţele sale vor fi resimţite la nivel global, dar şi la nivel personal, şi nu numai de către cei care sunt născuţi în

Anul 2013 este Anul Şarpelului de Apă în astrologia chinezească. Influenţele sale vor fi resimţite la nivel global, dar şi la nivel personal, şi nu numai de către cei care sunt născuţi în acest semn.

Şarpele de Apă va aduce înclinaţie către chestiunile intelectuale, dorinţa de studiu şi plăcerea de a învăţa ceva nou. Datorită naturii schimbătoare a Şarpelui, poţi simţi nevoia să schimbi locul de muncă sau locuinţa în acest an.

Atenţia către detalii este un alt element important al acestui semn. Vei descoperi lucruri pe care până acum le-ai ignorat atât în viaţa de zi cu zi, cât şi la persoanele din jurul tău.

Îţi vei putea concentra această atenţie la detalii şi asupra propriei tale persoane, ceea ce te va ajuta să te înţelegi mai bine, să te descoperi şi să te dezvolţi.

În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, Şarpele de Apă aduce senzualitate şi sexualitatea în prim-plan. Dar pentru că este un semn foarte pretenţios, ai putea fi mult mai pretenţioasă în alegerea partenerilor sau ai putea avea pretenţii mult mai mari din partea persoanei iubite, dacă ai o relaţie stabilă.

Copiii născuţi în acest an sunt inteligenţi, curioşi, cu inclinaţii artistice. Au emoţii profunde, dar pe care nu şi le exprimă cu uşurinţă, de aceea recurc adesea la manifestări artistice pentru a le arăta celorlalţi ceea ce simt.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod