Horoscop: Bărbatul din zodia Vărsător. Tot ce vrei să ştii despre el

Vărsătorul este un semn masculin, fix, de aer, guvernat de planeta Uranus. Nativii născuţi în această zodie sunt persoane nonconformiste, originale, sociabile. Semnul simbolizează

Vărsătorul este un semn masculin, fix, de aer, guvernat de planeta Uranus. Nativii născuţi în această zodie sunt persoane nonconformiste, originale, sociabile.

Semnul simbolizează fraternitatea, umanismul, progresul, libertatea şi originalitatea. Nativul este deseori un altruist, generos, sensibil, având un temperament sanguin. Este instinctual şi poate părea excentric şi original, chiar ciudat. Este foarte legat de prieteni şi de colectivul în care se manifestă, simţindu-se bine în mijlocul lor; izolarea şi viaţa retrasă îl sufocă.

Este o fire creatoare, mereu inovând şi inventând câte ceva, găsind o metodă nouă pentru a face ceva mai bun şi mai util.

Are o mare abilitate de execuţie, se adaptează uşor în cele mai dificile situaţii şi condiţii. Este un duşman al convenienţelor şi tradiţiei, căutând mereu metode şi căi originale.

Este conştient de propria sa valoare şi nu ştie să fie modest. Poate fi ilogic şi incoerent - din dragoste faţă de paradoxal şi de originalitate, îşi exprimă ideile într-un mod greu de înţeles. Este o companie apreciată şi dorită datorită firii sale optimiste şi veseliei molipsitoare.

Este în stare să se sacrifice pentru prietenii săi, fiind capabil oricând să sară în ajutorul celor care îi cer acest lucru. Îi place să vorbească mult şi nu îi pasă dacă este ascultat sau nu.

Bărbaţii din vărsător preferă femeile originale, vesele şi sociabile. Pentru ei, inteligenţa este un factor esenţial în alegerea unei partenere de viaţă. Îşi doreşte să poată discuta cu persoana iubită pe orice temă, fără inhibiţii şi reţineri.

Printre bărbaţii celebri născuţi în acest semn se numără Justin Timberlake, Ashton Kutcher, Gene Hackman, John Travolta, Taylor Lautner.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod