Horoscop. Astrograma natală, Luna în zodia Gemeni. Ce spune despre tine

La fel ca şi Soarele, Luna are o influenţă majoră în astrograma natală. Îţi poate dezvălui elemente importante referitoare la personalitatea ta. Iată care sunt semnificaţiile dacă Luna

La fel ca şi Soarele, Luna are o influenţă majoră în astrograma natală. Îţi poate dezvălui elemente importante referitoare la personalitatea ta.

Iată care sunt semnificaţiile dacă Luna se afla în zodia Gemeni, în momentul naşterii tale:

Indică inteligenţă, dar şi tendinţe de oscilaţie, imprudenţă şi inconstanţă. Nativul are spirit inventiv, atracţie pentru studiu, pentru literatură, dar şi tendinţa de a avea mai multe ocupaţii, lipsă de perseverenţă şi nehotărâre.

Poate da dovadă de tendinţe dualiste şi capricii. Are mare abilitate şi mobilitate fizică şi mentală, estetism şi superficialitate. Talent pentru jurnalism publicitate, activităţi în contact direct cu publicul.

Luna în Gemeni conferă o înteligentă agila, pasionată de literatură şi ştiinţe, plină de resurse şi capabilă să depăşească orice încercare în viaţă. vicisitudinile vietii. Este mereu gata de a adopta ideile noi, de care se prinde cu încăpăţânare.

Nativul este puternic atras de activităţile literare, dar mai ales de jurnalism, care îi va permite să treacă de la un subiect la altul, cum îi cere spiritul său schimbător.

Această poziţie oferă atracţie pentru călătorii, pentru interacţiunea cu oamenii şi comunicare.

Click aici pentru a calcula în ce zodie se afla Luna în momentul naşterii tale.

(Alege time zone "GMT +02:00", oricare dintre cele patru)

Surse: Alexandru Nicolici – “Astrologia natală”, Max Heindel – “Mesajul astrelor”

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod