Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Descoperă influenţele


Este o perioadă marcată de două aspecte importante. Planeta Marte va intra în zodia Gemeni, iar Venus va realiza un trigon cu Neptun, astrul viselor şi al fanteziilor. Iată care sunt

Este o perioadă marcată de două aspecte importante. Planeta Marte va intra în zodia Gemeni, iar Venus va realiza un trigon cu Neptun, astrul viselor şi al fanteziilor. Iată care sunt principalele aspecte astrale ale săptămânii 11 - 17 mai 2015.

d6d8976b50bba249328c3a1c25b7134d

Luni, 11 mai: Marte în Gemeni
Planeta Marte intră în zodia Gemeni, unde va rămâne până pe 24 iunie 2015. Iar când planeta acţiunii şi a iniţiativei intră într-unul dintre cele mai curioase şi intelectuale semne, este de aşteptat să fii mai motivată ca oricând să-ţi expui ideile şi să înveţi lucruri noi. Vei gândi cât se poate de limpede şi vei lua rapid decizii. De asemenea, este posibil să-ţi schimbi destul de des planurile săptămâna aceasta.

Vineri, 15 mai.

Marte opoziţie Saturn
Această opoziţie dintre Marte şi Saturn ar putea să stea în calea îndeplinirii planurilor tale. Este un aspect care îţi pune beţe în roate, dar cu un scop. Te va ajuta să evaluezi cu mai mult grijă şi atenţie planurile de viitor pe care ţi le-ai făcut.

Sâmbătă, 16 mai: Venus în Rac trigon cu Neptun
Este un aspect deosebit de benefic pentru romantism, relaţii sau o primă întâlnire. Dacă nu eşti într-un cuplu, vei visa cu ochii deschişi la iubire şi la relaţia perfectă. Dacă ai deja un partener, vei simţi că te afli lângă persoana potrivită.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod