Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Descoperă cum te afectează

Va fi o perioadă marcată de numeroase evenimente astrologice, cele mai importante fiind terminarea etapei de retrogradare a planetei Mercur şi conjuncţia dintre Soare şi Marte. Luni, 8

Va fi o perioadă marcată de numeroase evenimente astrologice, cele mai importante fiind terminarea etapei de retrogradare a planetei Mercur şi conjuncţia dintre Soare şi Marte.

Planet with violet nebula and rising Star

Luni, 8 iunie - Soarele în Gemeni sextil Jupiter
Marţi, 9 iunie - Marte în Gemeni sextil Uranus
Sextilul dintre Soare şi Jupiter îţi va oferi luni o stare de optimism şi încredere. Iar marţi, sextilul dintre Marte şi Uranus te va ajuta să acţionezi într-un mod original şi neconvenţional pentru a-ţi atinge scopurile.

Miercuri, 10 iunie - Mercur retrograd în Gemeni sextil Venus; Soarele sextil Uranus
Mercur va fi în această zi într-o fază de "staţionare", ceea ce înseamnă că pare să se oprească pentru ca următoare zi să-şi reia mişcarea directă după etapa de retrogradare.

Planetele în staţionare au un efect puternic asupra noastră, iar faptul că Mercur realizează în această zi şi un sextil cu Venus te va ajuta să iei o decizie importantă în ceea ce priveşte viaţa amoroasă sau cea financiară. Încearcă să aştepţi totuşi ziua următoare pentru a trece la acţiune, când Mercur va fi direct, pentru că şansele de a avea succes în ceea ce vrei să faci vor fi mai mari.
Tot miercuri, Soarele va face un sextil cu Uranus, planeta schimbărilor radicale şi a ideilor inovatoare.
Este o ocazie excelentă pentru a-ţi demonstra creativitatea şi originalitate. Profită de acest aspect.

Vineri, 12 iunie - Neptun retrograd
Planetele îndepărtate au o perioadă de retrogradare lungă, de aproape jumătate de an, ceea ce înseamnă că nu sunt evenimente astrologice semnificative. Dar în primele zile de retrogradare efectele se simt cel mai intens. Vineri, Neptun, astrul fanteziei, al viselor şi al imaginaţiei îşi va începe etapa de retrogradare, aspect care te va ajuta să te înţelegi mai bine, să-ţi accepţi cu mai mare uşurinţă toate trăirile interioare.

Duminică, 14 iunie - Soarele conjuncţie Marte; Saturn retrograd în Scorpion
Conjuncţia dintre Soare în Gemeni şi Marte, planeta acţiunii, îţi va aduce multă energie mentală şi te va ajuta să vezi cu claritate soluţii pentru probleme mai vechi.

Este o ocazie excelentă pentru a demara un proiect plănuit de ceva vreme.
Tot duminică, Saturn, planeta responsabilităţilor şi a lecţiilor de viaţă va deveni iar retrogradă în zodia Scorpion, pentru ultima dată dintr-o serie de retrogradări în acest semn. Va rămâne astfel până în septembrie 2015, perioadă în care vom avea ultima şansă de a învăţa lecţii grele cu privire la intimitate, responsabilitate financiară şi secrete neplăcute.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod