Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Cum te influenţează


Este o perioadă perfectă pentru a semna un contract important, pentru a lua o decizie majoră sau pentru a avea o discuţie serioasă, pe care o aştepţi de mult timp. Iată care sunt principalele

Este o perioadă perfectă pentru a semna un contract important, pentru a lua o decizie majoră sau pentru a avea o discuţie serioasă, pe care o aştepţi de mult timp. Iată care sunt principalele aspecte astrale ale săptămânii 22 - 28 februarie 2016:

fecioara

Luni, 22 februarie - Luna Plină în Fecioară
Luna plină din zodia Fecioară te va ajuta să vezi chiar şi cele mai mărunte detalii, ceea ce te va ajuta să perfecţionezi un plan sau să abodezi o problemă dificilă cu precizie maximă.

Joi, 25 februarie - Mercur sextil Saturn
Vineri, 26 februarie - Mercur sextil Uranus
Sextilul este unul dintre cele mai benefice aspecte astrale, iar faptul că Mercur va formă două sextile în această săptămână va aduce oportunităţi excelente.

Este o săptămână perfectă pentru a semna un contract important, pentru a lua o decizie majoră sau pentru a avea o discuţie serioasă, pe care o aştepţi de mult timp.

Duminică, 28 februarie - Soarele conjuncţie Neptun
Conjuncţia dintre Soare şi Neptun va lumina duminică tot ceea ce te stimulează din punct de vedere spiritual. Compasiunea, credinţa, imaginaţia, visele vor fi potenţate de acest aspect. Este o zi în care nu e cu nimic greşit să visezi cu ochii deschişi.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod