Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Cum te influenţează

Te poţi simţi foarte inspirată sau te poţi confrunta cu dezamăgirea. Depinde de tine cum foloseşti energia oferită de Neptun, planeta viselor şi a fanteziilor. Iată care sunt principalele

Te poţi simţi foarte inspirată sau te poţi confrunta cu dezamăgirea. Depinde de tine cum foloseşti energia oferită de Neptun, planeta viselor şi a fanteziilor. Iată care sunt principalele aspecte astrale ale săptămânii 7 - 13 martie:

5447672c36a39411eaa0e6ac7c76d784

Marţi, 8 martie - Eclipsa de Soare în Peşti; Soarele opoziţie Jupiter
Eclipsa de Soare din zodia Peşti, care va avea loc marţi, îţi oferă oportunitatea de a face shimbări puternice în ceea ce priveşte dezvoltarea ta spirituală. Nu este o decizie înţeleaptă să crezi orbeşte în ceva sau cineva, fie că este vorba de un proiect, o relaţie sau orice altceva, dar dacă te ajută să mergi mai departe şi să nu renunţi, atunci este o variantă potrivită.

Opoziţia dintre Soare şi Jupiter te-ar putea îndemna să exagerezi cu planurile pe care ţi le-ai făcut, dar aşa cum se spune, este de preferat să ai aşteptări mari, ca să obţii măcar pe jumătate.

Vineri, 11 martie - Mercur conjuncţie Neptun
Vineri, Mercur va forma o conjuncţie cu Neptun, planeta viselor şi a fanteziilor, de aceea, dacă ai un contract de semnat sau vreo negociere de făcut, este recomandat să le amâni. Pe de altă parte, este un aspect foarte bun pentru a găsi idei noi şi pentru a te folosi la cote maxime de inspiraţia de moment.

Sâmbătă, 12 martie - Venus intră în Peşti
Venus, planeta iubirii şi a relaţiilor, va intra în zodia Peşti, unde va rămâne până pe 5 aprilie.

Tot ceea ce ţine de latura sentimentală va fi puternic accentuat în această perioadă.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod